fbpx
Skip to main content
Majk Tajson i Roj Džons Junior

NISU SE ŠTEDELI: Tresao se Los Anđeles od udaraca dva velikana na spetaklu u Stejpls Centru (VIDEO)

Foto: Reuters
Posle osam rundi billo je nerešno.

Noćas su u Los Anđelesu Majk Tajson i Roj Džons Junior priredili istorijski spektakl u Stejpls Centru, a sve one starije makar na trenutak vratili u zlatno doba od pre više od dve decenije kada je buđenje u rane jutarnej sate bilo kao doba dana. Meč dva velikana ringa, dobrano zašla u šestu deceniju života, završen je nerešenim ishodom, iako je više onih koji će reći da je Gvozdeni Majk ipak zaslužio pobedu jer je bio aktiviniji u ringu.

KAKAV RAT ZA BRITANIJU: Duboa "UBIJAO" Džojsa od BATINA, a na kraju završio na PODU (VIDEO)

KAKAV RAT ZA BRITANIJU: Duboa "UBIJAO" Džojsa od BATINA, a na kraju završio na PODU (VIDEO)

BLEJDS ZARAŽEN KORONOM: UFC događaj u opasnosti!

BLEJDS ZARAŽEN KORONOM: UFC događaj u opasnosti!

DRHTI MMA PLANETA: Habib zakazao HITNU konferenicije za medije, POVRATAK u oktagon ili... (FOTO)

DRHTI MMA PLANETA: Habib zakazao HITNU konferenicije za medije, POVRATAK u oktagon ili... (FOTO)

Možda i jedina šteta u celoj ovoj priči je što je ovo bio prvi put da se u ringu bore Tajson i Džons Junior jer su čak i u ovim godinama pokazali da bi dve decenije ranije sve prštalo kada su bili u naponu snage. I sada su dali sve od sebe i šteta je što je Stejpls Centar zbog pandemije korona virusa bio prazan.

Gvozdeni Majk je angažovanije krenuo u prvoj rundi, zadao nekoliko dobrih udaraca i pokazao da i dalje krije gromove u pesnicama, ali je Džons umeo da uzvrati i bilo je jasno da se nijedan od njih dvojice ne štedi, želeći da pokažu da su se ozbiljno pripremali za ovaj meč.

Kako je meč odmicao sve više je izgledalo da Tajson definitivno ima inicijativu u ringu. Njegovi udaraci su i dalje bili snažni, iako je Džons uspevao da zada nekoliko direkta, ali je Gvozdeni Majk imao inicijativu i to je pokazivao iz runde u rundu. Na kraju, borba humanitranog karaktera u osam rundi završena je nerešenim ishodom, a time je posle borbe bio zadovoljan i Tajson. Tajsno i Džons dali su sve što imaju u ovom trenutku, ne štedeći se nijedno momenta i na tome im zaista treba čestitati.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

 

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Light snow
1 Beograd