fbpx
Skip to main content
UDOVIČIĆ

PRAZNIK U HALI 1: Ministar Vanja Udovičić posetio štand OSS na Sajmu sporta (FOTO)

Foto: ossrb.org.rs
Delegaciju gostiju dočekao je Zoran Gajić sa saradnicima.

Ministar omladine i sporta Srbije, Vanja Udovičić, posetio je štand Odbojkaškog saveza Srbije na 6. Međunarodnom sajmu sporta – “Srbija zemlja sporta”. U delegaciji Ministarstva omladine i sporta, pored ministra Udovičića, bili su Predrag Peruničić, državni sekretar za sport, Darko Udovičić, pomoćnik ministra za sport, i Nemanja Svjetličić, direktor Sajma sporta.

Uvažene goste su dočekali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Slobodan Boškan, predsednik Sportskog saveza Vojvodine, proslavljeni odbojkaški reprezentativac, i Bojana Milenković, vlasnica zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2017. i bronzane medalje u Gran Priju 2017.

sajam
Foto: ossrb.org.rs

Tokom posete izložbenom delu Odbojkaškog saveza Srbije, na štandu A 1 – 3, u srdačnom razgovoru, domaćini i gosti su pogledali deo bogate kolekcije medalja i pehara nacionalnih odbojkaških reprezentacija, uz poseban osvrt na takmičenja u 2017. godini i medalje osvojene na Evropskom prvenstvu (zlato odbojkašica i bronza odbojkaša) i u Gran Priju (bronza odbojkašica).

vanja
Foto: ossrb.org.rs

Zatim je usledila i demonstracija odbojkaškog znanja, u kome je zapaženu ulogu imao ministar sporta Srbije i sam nekadašnji vrhunski sportista.

U nedelju, 26. novembra, na odbojkaškom terenu ispred štanda OSS, igraće se utakmice Mini lige (devojčice 2007. i mlađe) u organizaciji Odbojkaškog saveza Beograda.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd