fbpx
Skip to main content
Odbojkaški savez Srbije

SAVRŠEN UČINAK: Izabrano svih šest kandidata Odbojkaškog saveza Srbije izabrano u komisije CEV

Foto: MN Press
Mandat traje do 2024.

Svih šest kandidata koje je predložio Odbojkaški savez Srbije (OSS) izabrani su u komisije Evropske obojkaške federacije (CEV) do 2024. godine. Kako je saopštio OSS, administrativni Bord CEV na video sastanku doneo je odluku o članstvu u komisijama Evropske odbojkaške konfederacije na osnovu glasanja na 41. Kongresu održanom u Beču.

DRHTI MMA PLANETA: Habib zakazao HITNU konferenicije za medije, POVRATAK u oktagon ili... (FOTO)

DRHTI MMA PLANETA: Habib zakazao HITNU konferenicije za medije, POVRATAK u oktagon ili... (FOTO)

ZAJEDNIČKO DOMAĆINSTVO: Dva kineska grada knadidovaće se za Igre 2032.

ZAJEDNIČKO DOMAĆINSTVO: Dva kineska grada knadidovaće se za Igre 2032.

OPTIMIZAM KOD SRPKINJA: Možemo do POLUFINALA u Danskoj

OPTIMIZAM KOD SRPKINJA: Možemo do POLUFINALA u DanskojM

Slobodan Zečević je na Kongresu u Beču izabran za člana Pravnog veća CEV-a, a Bojana Bogićević Dukić, koordinator za odbojku na pesku OS S-a, i u narednom mandatu biće članica Komisije za beać-volley. Prvi potpredsednik OS S-a Đula Mešter novi je član Komisije za evropske kupove, a selektor ženske seniorske reprezentacije Zoran Terzić član je Trenerske komisije CEV-a. Zorica Bjelić, dosadašnja sekretarka Sudijske komisije CEV-a, izabrana je za predsednicu Sudijske komisije do 2024.

Nekad je meč Štutgart – Bajern bio veliki derbi juga Nemačke, ali Bavarci odavno dominiraju, i redovno dobijaju Švabe. Danas od 15.30 na Mercedes Benc Areni kvota na dvojku je 1,35, kombinazzija 2&3+ je 1,48, a kvota na keca je čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Štutgart – Bajern.

Dragutin Ćuk, tehnički direktor OS S-a, biće član Sportsko-organizacione komisije CEV-a do 2024, u kojoj je nasledio Slobodana Miloševića, dugogodišnjeg generalnog sekretara Saveza (OSJ, OS SCG, OS S), koji je bio član Sportsko- organizacione komisije CEV-a 23 godine (1997 - 2020). Pre Miloševića, Miomir Kovačević je bio član iste Komisije od 1987. do 1997.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

 

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-4 Beograd