fbpx
Skip to main content
Slobodan Kovač

OGLASIO SE KOVAČ POSLE OTKAZA: Nisu mu ni javili, EVO kako je saznao

Foto: MN Press
Rastanak posle dve godine.

Bivši selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač obratio govorio je za Nova.rs prvi put posle otkaza u nacionalnom timu. 

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Milan 2.10, Liverpul 2.40, Kristal Palas 2.00

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Milan 2.10, Liverpul 2.40, Kristal Palas 2.00

NAZIRE SE KOVAČEV NASLEDNIK: Evo ko će NAJVEROVATNIJE da bude NOVI selektor Srbije

NAZIRE SE KOVAČEV NASLEDNIK: Evo ko će NAJVEROVATNIJE da bude NOVI selektor Srbije

ODLUKA DONETA TEŠKA SRCA: Zoran Gajić obrazložio smenu Slobodana Kovača

ODLUKA DONETA TEŠKA SRCA: Zoran Gajić obrazložio smenu Slobodana Kovača

- Mi treneri ne treba da budemo iznenađeni. Neko ko komanduje je odlučio da to nije dobro što radimo i napravio je tu vrstu smene. Mislim da je trebalo da se pozove i da se kaže. Ne treba da mi to jave drugi. To je jutros uradio Podraščanin, rekao mi je: Žao mi je, sad sam pročitao na portalu. Najiskrenije sim kartica mi ne radi najbolje, da li se blokirala ili nije…

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

- Možda nisu mogli da me dobiju direktno na telefon, ali evo ti si me dobio i milijardu ljudi koji su me zvali do sada. Ako si hteo da me dobiješ – mogao si. Mi smo razgovarali posle Evrospkog prvenstva… Prvi sam rekao da mislim da smo mogli više i da koliko god hoćemo da predstavimo četvrto mesto ako uspeh da bi se kao zaštitili to nije uspeh. Mogli smo bolje. Postoji niz činjenica, ali nemam nameru da se pravdam.

- Trudio sam se da radim svoj posao najbolje, normalno da je čoveku krivo, ali bavim se takvim poslom da to spada u rok službe. Stvarno nemam tu nameru, niti razlog da se sa nekim prepucavam, niti da objašnjavam. To je takva situacija, komandujući u Savezu nije zadovoljan i koja priče. Nadam se da će neko drugi da bude bolji i uspešniji, rekao je Kovač

Prema saznanjima Kurira Kovača bi mogao da zameni Slobodan Boškan, bivši reprezentativac (kao i dosadašnji selektor igrao je na poziciji primača) koji trenutno vodi Vojvodinu.

Podsetimo, Slobodan Kovač je na klupi nacionalnog tima nasledio Nikolu Grbića u avgustu 2019. godine, samo nekoliko dana pred start Evropskog prvenstva, na kome je kasnije osvojena zlatna medalja, čime je na najlepši način debitovao na čelu stručnog štaba Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd