Utorak 19. mar 2024.
Arena TV

SPREMA SE SPEKTAKL: Čelni ljudi svetskog boksa u poseti Arena Channels Group

Foto: Goran Sivački
Veliki planetarni događaj u srpskoj prestonici

Danas je prostorije Arena Channels Group posetila delegacija AIBA, povodom organizacije Svetskog prvenstva u boksu koje će se održati 26. oktobra u Beogradu.

Prisutni su bili generalni sekretar AIBA Ištvan Kovač, predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin i generalni direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić.

Posebnu poruku za gledaoce imao je Ištvan Kovač...

- Veoma smo srećni i ponosni da budemo ovde u Beogradu, pripremamo se za veliko takmičenje sa našim sjajnim partnerima, Nenadom Borovčaninom i Nebojšom Žugićem. Uvereni smo da ćemo imati veliki događaj ovde u srpskoj prestonici. Želeo bih da pozovem publiku u Štark Arenu, da dođu i vide neke nove legende ovog sporta koje će se pojaviti u Beogradu krajem oktobra. 

Zadovoljstvo činjenicom da će veliki događaj biti organizovan baš u Beogradu nije krio predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin.

- U susret najvećem događaju koji će se održati 26. oktobra ove godine, Svetsko prvenstvo u boksu, danas smo imali posetu zvaničnika AIBA, generalnog sekretara Ištvana Kovača sa tehničkim delegatima. Obišli smo Štark Arenu, hotele, sve ostale kapacitete neophodne za organizaciju jednog ovakvog spektakla. Imali smo i sastanak sa generalnim direktorom Arena Channels Group Nebojšom Žugićem i dogovorili sve detalje kako bi našu zemlju i boks prikazali u najboljem mogućem svetlu.

Direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić, istakao je da će boks publici biti prezentovan na najbolji mogući način.

- Drago mi je što smo danas imali priliku da pokažemo našim gostima kako se razvija Arena Channels Group i našeg najmlađeg člana porodice, Euronews. Zadovoljan sam što ćemo imati priliku da prenosimo veliki planetarni događaj kao što je Svetsko prvenstvo u boksu. Naravno da ćemo ono što je do nas odraditi na najbolji mogući način i prezentovati publici, a njima preostaje samo da uživaju u tome. Budite uz Arenu sport i uživajte u najboljem sportskom programu!

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd