Utorak 19. mar 2024.
Stevan Simić, Zoran Gajić

VIŠE NEMA DILEME: Stevan Simić ostaje kapiten Vojvodine

Foto: MN Press
I dalje će jurišati na titule.

Stevan Simić ostaje kapiten Vojvodine NS seme. Svojim iskustvom i kvalitetetom ovaj stameni srednji bloker reprezentativnog kalibra, jurišaće sa šampionskom ekipom u borbu za sve domaće trofeje i u naredne dve sezone, a biće važan šraf u evropskoj priči Novosađana, u najjačem klupskom takmičenju Ligi šampiona.

ĐERONA OBJAVIO SPISAK: Orlovi OVERAVAJU u Grčkoj plasman na Euro

ĐERONA OBJAVIO SPISAK: Orlovi OVERAVAJU u Grčkoj plasman na Euro

MEČ KOJI SE DUGO ČEKA: Fjuri i Džošua boksuju u Saudijskoj Arabiji

MEČ KOJI SE DUGO ČEKA: Fjuri i Džošua boksuju u Saudijskoj Arabiji

Želimo još jednu pobedu i plasman na Svetsko prvenstvo

Želimo još jednu pobedu i plasman na Svetsko prvenstvo

Bajernu je ostalo još da potvrdi odbranu titule u Bundesligi, a večeras (20.30) mu u goste stiže Leverkuzen, i to je dobra prilika da Bavarci pokažu da im nema premca u Nemačkoj. Kvota na keca je 1,50, a na kombinazziju 1&3+ 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Leverkuzen.

Da će Simić produžiti vernost i zvanično je potvrđeno u kući najboljeg i najorganizovanijeg srpskog odbojkaškog kluba, što je samo prvi korak u očuvanju i stvaranju snažnog tima, koji će biti spreman za najveće izazove. Potvrda je to i ozbiljnog, profesionalnog i ambicioznog pristupa čelnika kluba i struke, sa jasnim ciljem da u budućnosti Vojvodina rezultaski ide korak dalje, da na domaćoj sceni ostane lider, a na međunarodnoj bude klub po kojem se prepoznaje srpska odbojka.

Stevan Simić iza sebe ima dugih osam godina u prvom timu, pregršt trofeja, među kojima su najdragoceniji pet namenjenih šampionu Srbije, kao i evropski iz 2015. Osim u važnog, sjajnog i karakternog igrača, Simić je izrastao i u odličnog kapitena. Davno nije zabeleženo da jedan prvotimac toliko dugo brani boje novosadskog kolektiva, a kako je Stevan produžio ugovor na dve godine, dočekaće u prvom timu njegove Voše i deceniju.

Očuvanje sopstvenog kvalitetnog kadra još jedna je misija Odbojkaškog kluba Vojvodina.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, devojka Zorana Popovića.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd