fbpx
Skip to main content
Nikola Grbić

SVAKOM PREMA ZASLUZI: Evo zašto su u OSS zadovoljni (FOTO)

Novo rukovodstvo Saveza radi punom parom.

Novo rukovodstvo OSS radi punom parom. Kako ističe Ivan Knežević, generalni sekretar Saveza, za „Sportski žurnal“ sve je pod kontrolom. Što je najvažnije, finansijsko stanje je stabilno.

SPORNE FOTOGRAFIJE: Da li se Ana Ivanović VRAĆA na teren? (FOTO)

- Velika je stvar što je osvojena Svetska liga, tim novcem su se pokrila određena dugovanja iz prethodnih godina. Mirno smo ušli u 2017, platili kotizacije za Svetsku ligu i Gran pri i već rezervisali avionske karte za učešće u tim takmičenja. Isplatili smo i jedan deo premija igračima i stručnom štabu za Svetsku ligu, kao i članovima ženskog stručnog štaba za olimpijsko srebro – rekao je Knežević.

ODBOJKAŠKI KLUB MONTEVIDEO: Bojana i Saška proizvode buduće reprezentativke (GALERIJA)

Zoran Terzić

Od dolaska novih čelnika OSS čeka se potpisivanje ugovora sa selektorima muške i ženske reprezentacije, Nikolom Grbićem i Zoranom Terzićem.

Marko Ivovic

POBEDA ZA KRAJ: Orlići trijumfalno okončali učešće na Svetskom prvenstvu (FOTO)

– U principu, samo je potrebno da se dogovore predsednik Gajić, Nikola i Zoran oko detalja vezanih za ugovore, a verujem da će prvom prilikom kad to bude moguće, uslediti zvanično potpisivanje. Naša želja je da muška i ženska seniorska reprezentacija imaju isti status. Tu mislimo i na ugovore selektora i sve ostale detalje – otkro je generalni sekretar OSS.


 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Slaba kiša
1 Beograd