Skip to main content
Keli Ketlin

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SVET: Trostruka svetska šampionka pronađena mrtva (VIDEO)

Foto: Reuters
Izvršila je samoubistvo.

Svetsku javnost potresla je vest da je trostruka svetska šampionka i i olimpijska vicešampionka u biciklizmu Keli Ketlin (24) počinila samoubistvo, iako se prvobitno sumnjalo da je u pitanju srčani udar.. Vest o njenoj smrti je potvrdio Biciklistički savez SAD, a zatim i njen brat Kolin. Keli je pronađena u svojoj sobi na univerzitetu Stenford, a njeno telo je pronašla cimerka. Njen trener Čarli Tauzend otkrio je dfa je Keli i pre dva meseca pokušala da oduzme sebi život.

DELFINI U HRVATSKOJ: Tradicija nas obavezuje (FOTO)

DELFINI U HRVATSKOJ: Tradicija nas obavezuje (FOTO)

MOGAO SAM DA GA POLOMIM: Veljko Ražnatović samouveren posle nove pobede, PREKRSTIO se u studiju i sa DVE REČI sve objasnio (VIDEO)

MOGAO SAM DA GA POLOMIM: Veljko Ražnatović samouveren posle nove pobede, PREKRSTIO se u studiju i sa DVE REČI sve objasnio (VIDEO)

- Poslednjih nekoliko meseci je bila u teškoj situaciji. Morala je da prestane da trenira nakon potresa mozga ove zime, teško se nosila sa celom situacijom, mučila ju je depresija i imala je strašne glavobolje. U januaru je prvi put podigla ruku na sebe, a porodici i kolegama je ostavila dugačak mejl u kojoj je sve objasnila. Napisala je da ne može da zaustavi crne misli i strašno se povukla u sebe. Čim smo dobili mejl pozvali smo policiju i oni su je u poslednji čas sprečili da već tada oduzme sebi život - pojasnio je Taunzend.

Kelina sestra Kristin otkrila je javnosti sa kojim se problemima mlada šampionka susretala u prethodnom periodu, a o kojima skoro ništa nisu znali ni njeni prijatelji.

- Ona je jednostavno oseća da ne može da se nosi sa obavezama koje su stavljene pred nju i ovo joj je bio jedini izlaz. Otkad je pre nekoliko meseci doživela potres mozga nije bila ista osoba - rekla je Kristina Ketlin.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
18 Beograd