Skip to main content
Mozzart

VAŽNO! Ovog vikenda Mozzart DUPLIRA BODOVE na GLADIJATORU

Mozzart Gladijator
Još dva dana za Porše Makana

Ostala su još dva dana do kraja najvećeg kladilačkog takmičenja ikada priređenog u regionu.

U Mozzartovoj gladijatorskoj areni svaki dan je bila prilika da budeš pobednik, svaki dan su te čekala nova iznenađenja i izazovi. Borba s nepoznatim protivnikom neke je zatekla nepripremljene, ali većina je opravdala očekivanja i bila na visini zadatka.

Za ovaj vikend spremno je poslednje iznenađenje. Da sve bude interesantnije, poslednja dva dana takmičenja Mozzart DUPLIRA BODOVE. Dakle, svi poeni koje osvojiš (računaju se prva tri onlajn tiketa sportskog i uživo klađenja u danu) biće duplirani, a maksimalan broj poena koje možeš da osvojiš u jednom danu je 300.000. Što znači da u samo dva dana možeš da stigneš do samog vrha i dođeš do Porše Makana.

Ako se još nisi priključio gladijatorskim borbama – nije kasno.

Ako si preskočio nekoliko borbi – nije kasno.

Ako tek sad prvi put čuješ za Mozzart Gladijatora – ni za tebe nije kasno.

Sport je već nebrojano puta režirao nezamislive preokrete i promovisao u heroje one koje do tad niko nije smatrao potencijalnim pobednicima? Moguće je ući u igru u 89. minutu, i kroz nekoliko desetina sekundi preokrenuti tok utakmice u svoju korist – videli smo to toliko puta kroz istoriju, i svedočimo sličnim scenarijima vrlo često.

Zato se uključi – na talonu je Porše Makan za najboljeg i ČETIRI MILIONA koji će podeliti sto najboljih u ukupnom plasmanu, ali i atraktivne dnevne i nedeljne nagrade. 

Odigraj odmah. Budi pobednik.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd