Utorak 19. mar 2024.
Veljko Ražnatović

VELJKO PONOVO U RINGU: Srbin u Nemačkoj juri osmi trijumf

Foto: Srbija Danas
Ime protivnika nepoznanica.

Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović juri osmu pobedu u profi boksu u isto toliko mečeva. Ovoga puta boriće se premijerno van regiona. Boksovaće u Nemačkoj i to Braunšvajgu. Do sada je rivale pobeđivao u Beogradu, Jagodini i Budvi, a sada je sa svojim timom otišao korak dalje.

KONOR ZAGOLICAO MAŠTU: Objavom na Tviteru UZBURKAO javnost

KONOR ZAGOLICAO MAŠTU: Objavom na Tviteru UZBURKAO javnost

EKSPEDICIJA JE SVE BROJNIJA: Nova viza za Srbiju u TOKIJU! Kadžaja se bori za medalju na Svetskom prvenstvu

EKSPEDICIJA JE SVE BROJNIJA: Nova viza za Srbiju u TOKIJU! Kadžaja se bori za medalju na Svetskom prvenstvu

SVETSKI KUP U JAPANU: Srpkinje PROBILE led i DEMOLIRALE Keniju!

SVETSKI KUP U JAPANU: Srpkinje PROBILE led i DEMOLIRALE Keniju!

U međuvremenu je zbog papirologije i kratkog roka za dobijanje vize odložen meč u Kanadi planiran za 7. septembar, ali to nije poremetilo srpskog borca da se maksimalno spremi za dosad najveći izazov u karijeri.

- Evo, pratili ste me danas ceo dan: tri treninga! Ponavljam se kada kažem da je boks moj život, ali sami ste videli da za ništa drugo i nemam vremena. Dugo se već spremam za ovaj ulazak u ring, još od kada sam nokautirao Hrvata Petra Mrvalja u beogradskoj hali "Ranko Žeravica" 31. maja. Još ne znam ko mi je rival, ali znam da idem na pobedu. Pobeda će me uvek zanimati, dokle god boksujem. Naravno, svestan sam da će i poraz doći jednog dana, ali verujem da će se Srbi koji se okupe na događaju u Nemačkoj radovati mom trijumfu, a ja im obećavam dobar boks - u dahu između dve runde sparinga priča Ražnatović.

A zašto Veljko još ne zna ime narednog protivnika pojašnjava Luka Popović, njegov menadžer.

- Za nas je bitno da učestvujemo na spektaklu u Nemačkoj koji organizuje Marko Huk, zvezda tamošnjeg profesionalnog boksa koji je rodom iz Srbije. Što se tiče rivala, to su slatke muke, znaćemo do kraja ove nedelje ko je u pitanju. Svi bi da boksuju sa Veljkom, a na nama je da izaberemo adekvatnog rivala za njega u ovom trenutku. Moramo da vodimo računa o njegovoj karijeri, ali i o javnosti koja je neprestano priča o tome da su Ražnatovićevi mečevi namešteni. Međutim, to nas ne dotiče mnogo. Veljko će pored ovog imati još dva meča do kraja godine. U međuvremenu idemo u Meksiko, u Kankun, na kongres WBC. Tamo ćemo, ako Bog da, dogovoriti i meč za titulu omladinskog prvaka sveta sledeće godine - zaključuje Popović.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska košarkašica Milica Milošev.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd