fbpx
Skip to main content
Tuča

ZALETEO SE NA MMA BORCA I DOBIO BATINE: Otac fudbalera Evertona nije dobro prošao (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Crna Hronika Media
Novac je bio povod.

Isplivao je snimak fizičkog obračuna između MMA borca Fahrudina Ferizovića i Mehe Bešića, oca fudbalskog reprezentativca BiH Muhameda Bešića i igrača Evertona koji en apozajmicu u Šefild junajtedu. Sve dogodilo na ulicama Srebrenika (Federacija BiH).

TEŠKE REČI DŽONA DŽONSA: Čestitam Habibu, ali on nije najbolji!

TEŠKE REČI DŽONA DŽONSA: Čestitam Habibu, ali on nije najbolji!

ŠOPING MU DOŠAO GLAVE: Svetski šampion dobio dvogodišnju suspenziju

ŠOPING MU DOŠAO GLAVE: Svetski šampion dobio dvogodišnju suspenziju

POZNAT KALENDAR ZA NAREDNU SEZONU: Formula 1 sa dve premijerne trke

POZNAT KALENDAR ZA NAREDNU SEZONU: Formula 1 sa dve premijerne trke

U razgovoru za "Dnevni avaz", Ferizović je rekao da mu Bešić duguje novac i da je zbog toga došlo do obračuna na ulici u Srebreniku.

- On je gradio kuću pa je od mene posudio 11.000 evra. Dakle, dužan mi je novac. Njegov sin Muhamed vratio je značajan deo duga, ali ostalo je spornih 2.000 evra koje sam čekao da mi donese. Problemi su nastali kada je počeo da mi preti. To je učestalo od kada je izašao iz zatvora. Više puta je išao u policiju da me prijavljuje, a u stvari on je meni pretio. Slao mi je fotografije automatskih pušaka, pozivao me putem telefona i psovao. Sve sam to uredno prijavio policiji. Govorili su mi da me traži i da sa sobom nosi pištolj - rekao je Ferizović za "Avaz".

Ferizović je kazao kako se otac Muhameda Bešića zaleteo vozilom na njega.

- Izašao je iz automobila i nasrnuo je na mene. Pokušavao sam da ga smirim. U jednom momentu je zavukao ruku u džep, tada sam ga polugom savladao i oborio na asfalt. Naneo sam mu povrede, ali sam se samo branio. Za njegov dug imam svedoke. Kao čovek sam mu pozajmio i njegov sin je preuzeo dug. Za ostatak duga kao kauciju mi je dao sat. Taj sat je posebna serija "Wayne Rooney" koja je izdata kada je taj igrač prešao u Everton. Muhamed je dobio taj sat i dao ga ocu, a on ga je založio kod mene. Govorio sam mu da ću ga vratiti kada mi da novac - istakao je Ferizović.

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd