Utorak 19. mar 2024.
Fudbalska reprezentacija Argentine

ARGENTINCI OBJAVILI SPISAK: Dibala ili Ikardi? Jedan je morao da otpadne (FOTO)

Foto: Profimedia
Selektor Gaučosa Horhe Sampaoli odabrao 23 igrača.

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Sampaoli odabrao je 23 igrača koje će voditi na Svetsko prvenstvo u Rusiju ovog leta, a sudeći prema medijima u Argentini, na spisku se ne nalazi napadač Intera Mauro Ikardi. Mediji su objavili spisak i sada se čeka samo zvanična potvrda Sampaolija da Ikardi nije među putnicima u Rusiju.

OGLASIO SE KRSTAJIĆ: Najteža je NJEGOVA povreda! (FOTO)

TAKO TO RADE LEGENDE: O Inijestinom potezu posle oproštajnog meča BRUJI cela Evropa! (FOTO)

Niko u zemlji gaučosa neće javno reći, krivac za ovakav ishod je Mesi pošto nije u dobrim odnosima sa Ikardijem. Sličan sudbina mogla je da zadesi i Paola Dibalu, ali je on uspeo da izgladi odnos sa vedetom Barselone i biće doe tima u Rusiji.

Naa Sampaolijeviom spisku bnalaze se golmani Serhio Romero, Franko Armani, Vilfred Kabaljero, u defanzivi su Gabrijel Merkado, Federiko Facio, Nikolas Otamendi, Kristijan Ansaldi, Nikolas Taljafiko, Markos Roho. Vezni red čine Ever Banega, Havijer Maskerano, Eduardo Salvio, Lukas Bilja, Anhel Di Marija, Đovani Lo Selso, Manuel Lansini, Maksimilijano Mesa, Markos Akunja, dok su napadači Lionel Mesi, Serhio Aguero, Gonzalo Iguain, Kristijan Pavon i Paulo Dibala.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd