Utorak 19. mar 2024.
Nemanja Matić

O UTISKU VEČITIH U LIGI EVROPE: Ovakav KOMENTAR Nemanje Matića niko nije OČEKIVAO (FOTO)

Foto: Profimedia
Srpski reprezentativac rekao sve šta mu je na srcu.

Srpski reprezentativac i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić smatra da su Crvena zvezda i Partizan napravili veliki uspeh plasmanom u šesnaestinu finala Lige Evrope. Večiti rivali su prezimili u Evropi, a onda zaustavljeni u šesnaestini finala. Crvenu zvezdu je eliminisao moskovski CSKA, dok je od Partizana bolja bila Viktorija iz Plzena.

SAVIĆ: Sigurno dolazim u Pazovu!

ČESTITAMO! Porodila se Ana Ivanović, na svet je donela DEČAKA

- I Zvezda i Partizan su igrali veoma dobro u grupnoj fazi Lige Evrope, a to što su uspeli da prezime u ovom takmičenju je veliki uspeh za naš fudbal. Njihovo ispadanje od CSKA, odnosno Plzena je predstavljeno kao tragedija, što nikako ne sme da bude! Pogledajte kakvi su nam stadioni, u kakvim uslovima rade treneri u Srbiji i pod kakvim pritiskom... Svaka čast Večitima i nadam se da će sledeće sezone ponoviti uspeh - rekao je Nemanja Matić za Blic.

Nemanja Mati'
Foto: MN Press

On smatra da naša selekcija na Svetskom prvenstvu u Rusiji može da prođe grupu, ali da će mnogo zavisiti od prve utakmice, koju Srbija igra protiv Kostarike.

- Uvek postavljam najviše ciljeve, ali bi trebalo reći da su Brazilci favoriti. Suprotstavićemo im se kako znamo i umemo jer za to i služi Svetsko prvenstvo, da odmerite snage protiv najboljih. Tražićemo priliku u okršaju sa Švajcarskom, ali je najvažnije da takmičenje otvorimo pobedom nad Kostarikom. Sve zavisi od te prve utakmice - zaključio je Matić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd