Utorak 19. mar 2024.
Vujadin Savic

SAVIĆ: Sigurno dolazim u Pazovu!

Foto: MN Press
U nedelju crveno-beli u Šapcu, okupljanje u Pazovi u ponedeljak.

Okupljanje fudbalske reprezentacija Srbije okupiće se u ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi. Na spisku selektora Mladena Krstajića, za prijateljske utakmice sa Marokom i Nigerijom nalazi se i Vujadin Savić. Međutim, defanzivac Crvene zvezde još nije rešio problem sa povredom butnog mišića. Kako je priznao, uprkos tome pojaviće se u Kući fudbala.

- Do okupljanja ću sigurno znati da li sam spreman. Noga je bolje, oporavak ide kako treba i nadam se da ću moći da se stavim na raspologanju selektoru. Sigurno dolazim u Pazovu, a šta će biti dalje videćemo. Lekari će da odluče. Idem na terapije i moram da mirujem. Daće Bog, biće sve kako treba - rekao je za Kurir Savić. 

Nezaobilazna tema bila je i rezultatska kriza u Zvezdi. Savić se povredio u duelu Superlige sa Napretkom, koji je završen remijem. Zatim je usledila eliminacija iz Kupa Srbije, od Mačve. 

Pročitajte i: 

- Izgubili smo jedan trofej, koji je veoma bitan. Svima nam je poraz u Šapcu posle penala teško pao. Ko god kaže da Kup nije važan, ne govori istinu. U Zvezdi je bitno da pobediš i u prijateljskoj utakmici, a kamoli da uzmeš Kup. Moramo da se malo spustimo na zemlju i da se vratimo na ono staro, kada smo ginuli jedni za druge. Ne kažem da to sada ne radimo, ali da podignemo energiju i borbu na viši nivo - zaključio je Savić koji sigurno neće biti u ekipi Zvezde koja će u nedelju ponovo gostovati Mačvi, ali sada u Superligi Srbije. 

Utakmica sa Marokom biće odigrana 23. marta u Torinu, a sa Nigerijom četiri dana kasnije u Londonu. 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd