Utorak 19. mar 2024.
Novak Đoković

CEO SVET UZ NOLETA: Posle CENZURE, Srbinu stiže PODRŠKA - "On će jasno da istakne sva vaša s...a" (VIDEO)

Foto: Profimedia
Gore društvene mreže.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prekinut je tokom konferencije za medije pred svoj prvi meč na Rolan Garosu, a kasnije i cenzurisan u zvaničnom izveštaju sa konferencije. I pored toga, srpski as ima ogromnu podršku javnosti na društvenim mrežama.

ISTORIJA U PARIZU: Pao novi REKORD na Rolan Garosu!

ISTORIJA U PARIZU: Pao novi REKORD na Rolan Garosu!

POBEDA KARIJERE: Milojeviću srpski DERBI! Nikola eliminisao Krajinovića!

POBEDA KARIJERE: Milojeviću srpski DERBI! Nikola eliminisao Krajinovića!

MUČIO SE: Slabost Nadala na startu Rolan Garosa

MUČIO SE: Slabost Nadala na startu Rolan Garosa

Podsetimo, Nole je tokom obraćanja novinarima govorio o bolnim temama vezanim za pandemiju koronavirusa, pa se dotakao lažnih testova, zbog kojih su neki teniseri i treneri (Damir Džumhur, Fernando Verdasko...) diskvalifikovani sa turnira.

- Voleo bih da su oni koji su bili pozitivni na testu - potom, 24 sata kasnije, još jednom bili testirani, kako bi se utvrdilo da li je ono bilo 'lažno pozitivan' rezultat, ili stvarno pozitivan. Ako je dvaput bio pozitivan rezultat, onda bi, naravno, trebalo da takav igrač bude van turnira, ali ako je u pitanju lažno pozitivan provobitni rezultat, trebalo bi mu dozvoliti da igra - počeo je Đoković priču, a onda je naglo prekinut.

Da čelnici Rolan Garosa nešto, bilo je uočljivo i kada su na svom zvaničnom YouTube kanalu postavili Đokovićevu konferenciju koja je "trajala" samo minut i po, dok internetom sada kruži duža verzija od šest minuta, na kojoj se vidi da je Đoković bio prekidan, iako nije dobio priliku da odgovori na sva novinarska pitanja.

Srpski as se čak na kraju i izvinio novinarima, ostavivši začuđen izraz lica zbog završetka konferencije, a na društvenim mrežama se pojavio ogroman broj komentara u vidu podrške prvom reketu ATP-a.

- Obožavam ovog momka. On će jasno istaći sva vaša sr**a i posle toga osvojiti turnir! - stoji u jednom od mnogih komentara povodom nove nepravde prema Novaku Đokoviću.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd