Utorak 19. mar 2024.
Rafael Nadal

CILJ MI JE OSVAJANJE MADRIDA: Trenutno ne mislim na Pariz i Rolan Garos

Foto: Reuters
"Srećan sam što sam u ovoj poziciji jer se nisam mnogo takmičio od početka godine."

Rafael Nadal je po 15. put izborio plasman među osam najboljih na Mastersu u Madridu. Drugi reket sveta je posle 69 minuta igre pobedio Australijanca Alekseja Popirina, 6:3, 6:3 i sada čeka boljeg iz meča Zverev - Evans.

YOUTUBE ODLAZI U PROŠLOST: Nova video platforma ce vas oduševiti!

YOUTUBE ODLAZI U PROŠLOST: Nova video platforma ce vas oduševiti!

ZA SAMO 69 MINUTA: Rafael Nadal se plasirao u četvrtfinale Madrida

ZA SAMO 69 MINUTA: Rafael Nadal se plasirao u četvrtfinale Madrida

MORAO DA SE PREKINE MEČ: Danil Medvedev iznenada počeo da KRVARI (FOTO)

MORAO DA SE PREKINE MEČ: Danil Medvedev iznenada počeo da KRVARI (FOTO)

Mančester Junajted je „uništio“ Romu u prvom meču polufinala, na Old Trafordu je bilo 6:2, pa je večerašnji (21.00) revanš u Rimu samo prilika da vidimo još jedan meč s dosta golova. Kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma – Mančester Junajted.

- Igrao sam dobro, mada je protivnik bio težak, jer udara lopticu svom snagom. Teren je bio suv, loptice su išle brzo, bilo je teško sve kontrolisati. Ima topovsku servu, ali je dosta promašivao. Uradio sam posao više nego korektno i srećan sam zbog toga. Hajde da vidimo šta će se dogoditi dalje sa njim, ako bude nastavio vredno da radi, biće sigurno bolji na listi i boriće se za trofeje - kaže Nadal.

Trenutno je Rafa koncentrisan isključivo na turnir u španskoj prestonici.

- Uvek je kod mene isto, kada sam u Madridu, ne mislim na Pariz i Rolan Garos. Uvek se trudim da igram bolje, ponekad to uspe, ponekad ne. Ne verujem da postoje specifične pripreme za određenu stvar, verujem u rad na dnevnoj bazi, u kratkoročne i dugoročne ciljeve. Moj prvi cilj sad je Madrid. Srećan sam što sam u ovoj poziciji jer se nisam mnogo takmičio od početka godine. Svaki put su ti dobri mečevi nešto više, osećam više samopouzdanja i to je ključno. Igranje i pobeđivanje daje vam veru. Na dobrom sam putu, ne žalim se na igru i mislim da sve ide po planu - dodao je španski teniser.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd