Utorak 19. mar 2024.
Pablo Karenjo Busta i Novak Đoković

ĐOKOVIĆ IZNENADIO JAVNOST: Novak veruje u NJEGA - On će biti NAJBOLJI NA SVETU!

Foto: Profimedia
Mnogi nikada nisu čuli njegovo ime.

Srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković je u sredu savladao Bornu Ćorića na ATP turniru iz serije 500 koji se održava u Beču i time je obezbedio da po šesti put godinu završava kao najbolji teniser sveta. Prestigao je uspehe Rafaela Nadala i Rodžera Federera, a najbolji teniser sveta je odredio ko bi mogao da bude jedan od igrača koji će ga naslediti na toj poziciji. Đokovićev meč protiv Ćorića nije bio jednostavan, ali je bio uspešan i sada se polako stvari u Beču zahuktavaju.

ZBOG NJEGA JE NOVAK HTEO U PENZIJU: Prisećanje na NEOBIČAN meč

ZBOG NJEGA JE NOVAK HTEO U PENZIJU: Prisećanje na NEOBIČAN meč

VELIKE VESTI ZA NOLETA - NADAL NEĆE UČESTVOVATI NA TURNIRU: A Đoković se obratio publici na SRPSKOM

VELIKE VESTI ZA NOLETA - NADAL NEĆE UČESTVOVATI NA TURNIRU: A Đoković se obratio publici na SRPSKOM

PROŠLO JE SKORO 7 LETA: Ovo je PRVA Noletova fotka na Insta! Sada ga prati 8 miliona - a svi su zaboravili TAJ biser (FOTO)

PROŠLO JE SKORO 7 LETA: Ovo je PRVA Noletova fotka na Insta! Sada ga prati 8 miliona - a svi su zaboravili TAJ biser (FOTO)

Završnica turnira se bliži, međutim, Novak je posle pobede nad Hrvatom dao jednu zanimljivu izjavu. Bio je upitan o mlađoj generaciji tenisera, a jedno ime je posebno istakao.

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

- Definitivno vidim mnogo kvaliteta u mladim igračima. Janik Siner definitivno poseduje igru koja je snažna i vrlo kvalitetna. Može se reći da on ima potencijal da postane najbolji igrač na svetu - rekao je Đoković.

Da je ovo izgovorio pre dva meseca, verovatno bi odgovor velike većine ljud bio "Janik ko?", ali Italijan se sjajno predstavio na nedavnom Rolan Garosu, kada je stigao do četvrtfinala, gde ga je savladao Nadal.

- Sinek je definitivno, rekao bih, lider novih mladih tenisera, mlađih od generacije Aleksandera Zvereva i Stefanosa Cicipasa, za kojeg mislim i da mnogo ekseperata govori da je sledeći "top, top" igrač - rekao je Đoković.

Novak se potom osvrnuo i na stvari koje su potrebne da bi igrač imao tako veliku karijeru kao što je imao on.

- Mnogo stvari mora da se poklopi u karijeri i životu tenisera da bi on bio u stanju da nađe svoju najbolju igru i maksimizuje svoj potencijal, da napreduje svake godine. Mnogo je lakše imati jedan sjajan grend slem ili sezonu, ali treba sve to izdržati. Održati taj nivo tri, četiri, 10 godina. Ili čak 15 godina - rekao je Đoković u Beču.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd