fbpx
Skip to main content
Novak Đoković

DRAMA U SREMU: Migranti pokušali da UĐU na imanje Novaka Đokovića!

Foto: Profimedia
Neverovatno.

Grupa od nekoliko mladića nedavno je pokušala da uđe u kuću koju gradi Srđan, otac najboljeg tenisera sveta, što su primetile komšije, saznaje "Kurir".

ONA MU JE UKRALA SRCE: Ovako je počela LJUBAV Jokića i Natalije! (FOTO)

ONA MU JE UKRALA SRCE: Ovako je počela LJUBAV Jokića i Natalije! (FOTO)

ZVONE SVADBENA ZVONA: Ženi se Nikola Jokić! Odlučeno i gde će se održati svadba DECENIJE!

ZVONE SVADBENA ZVONA: Ženi se Nikola Jokić! Odlučeno i gde će se održati svadba DECENIJE!

HAČANOV ZAPRETIO ĐOKOVIĆU: Rus je OVO napisao Novaku na tviteru, otkrio mu TAKTIKU! (FOTO)

HAČANOV ZAPRETIO ĐOKOVIĆU: Rus je OVO napisao Novaku na tviteru, otkrio mu TAKTIKU! (FOTO)

Kako se u daljem tekstu navodi, Novak Đoković je prošle nedelje otputovao na turnir u Dubaiju, a za to vreme migranti su zamalo upali u kuću na Pavlovačkom jezeru, koju gradi njegov otac Srđan.

Zabrinuti meštani obližnjeg sela kontaktirali su s našom redakciju kako bi upozorili najboljeg tenisera sveta i njegovu porodicu da je grupa migranata pokušala da upadne u njihov novi dom

- Ne poznajem Novaka, a ni njegovu porodicu, pa sam zato kontaktirao s vama jer sam želeo da ih upozorim. Čuo sam da se pre neki dan grupa od nekoliko migranata motala po njihovom imanju. Spazio ih je jedan naš meštanin. Komšija mi je rekao da pozovem novinare kako bismo obavestili porodicu o tome jer niko koga mi poznajemo nije u kontaktu sa Đokovićima. Imanje je zaštićeno, postoji obezbeđenje, pa je moguće da su ti momci pobegli kada su to shvatili i da nije napravljena nikakva šteta - kaže za Kurir meštanin Boško i dodaje da ovo nije iznenađenje:

- Migranata ima skoro po celoj Vojvodini, često ulaze u kuće u kojima nema nikoga, a imanje Đokovića je baš daleko od magistrale i taman im je podobno da se sakriju. Zidovi su omalterisani, postavljeni su prozori i vrata, a napolju je bilo hladno, pa pretpostavljamo da su želeli da prespavaju.

On kaže da nije išao da utvrdi da li su zaista migranti i uspeli da upadnu u vilu.

- Nisam, već sam samo vas obavestio. Verujem da će Srđan Đoković utvrditi da li su napravili neku štetu s obzirom na to da su migranti već upadali u napuštene vikendice na Fruškoj gori. Komšija koji ih je i spazio viknuo im je: „Šta radite tu?“ Rekao mi je da su tada mladići počeli da beže preko njiva - istakao je Boško.

Srđana Đokovića, međutim, nije zanimalo da čuje do kraja šta se desilo u blizini vile.

- Ma, ajde, to su gluposti - rekao je Srđan Đoković.

S druge strane, kako "Kurir" saznaje, Srđan Đoković je posle razgovora zahtevao da se imanje obiđe i proveri da li je načinjena neka materijalna šteta.

Inače, Đokovićeva oaza mira smeštena je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Vrdnika i Rume. Oko imanja se nalaze poljane, šume i jezero.

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Милош Марјановић's picture

Милош Марјановић

'teli autogram

1 | 0

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19