Utorak 19. mar 2024.
Novak Đoković

NOLE NOMINOVAN ZA VAŽNU NAGRADU: Evo ko su mu KONKURENTI (FOTO)

Foto: Reuters
Novo priznanje na pomolu.

Novak Đoković ima šansu da 2018. godinu završi kao najbolji teniser sveta, ali i da bude proglašen za povratnika godine Naime, udruženje teniskih profesionalaca (ATP) objavilo je da će u konkurenciji za povratnika godine pored Novaka Đokovića biti još trojica igrača – Džejson Kubler, Džon Milman i Kei Nišikori.

NOVAK PRIZNAO: Od svih PORAZA u karijeri ova DVA su mi NAJTEŽE pala! (FOTO)

PRITISAK NA NOVAKA I RAFU: Ne idite u Saudijsku Arabiju NIKAKO (FOTO)

Povratnik godine je teniser koji je prebrodio tešku povredu i ostvario se kao jedan od top igrača na ATP turu. Novak to svakako jeste, s obzirom na povredu lakta, pa niz poraza nakon povratka na teren, kada je malo ko osim njegovih navijača mogao da pretpostavi da će osvojiti dva grend slem trofeja i boriti se za tron.

U konkurenciji za igrača koji je najviše napredovao nalaze se Marko Čekinato, Aleks De Minaur, Kajl Edmund i Stefanos Cicipas, dok u izboru za novajliju godine konkurišu De Minaur, Ugo Umber, Hubert Hurkač, Majkl MMoh i Đaume Munar.

Kada je u pitanju nagrada “Stefan Edberg” za sportski duh i fer plej nominovani su: Rafael Nadal, Rodžer Federer, Huan Martin Del Potro i Kevin Anderson.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd