Utorak 19. mar 2024.
Novak Đoković

NOLE ZADOVOLJAN POSLE POBEDE: Đoković PRIZNAO kada je izgubio STRPLJENJE!

Foto: Reuters
Prvi reket sveta u osmini finala.

Prebrodio je Novak Đoković prvu prepreku na mastersu u Rimu, savladavši Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 2:0 (6:3, 7:6 (5)).

MASTERS RIM: Novak JAČI i od kiše! Đoković SLOMIO Frica, pauza PRIJALA Srbinu!

MASTERS RIM: Novak JAČI i od kiše! Đoković SLOMIO Frica, pauza PRIJALA Srbinu!

KAKO JE SAMO NOLE POBESNEO: LJUTI Đoković se POSVAĐAO sa sudijom! Evo šta mu je REKAO (VIDEO)

KAKO JE SAMO NOLE POBESNEO: LJUTI Đoković se POSVAĐAO sa sudijom! Evo šta mu je REKAO (VIDEO)

KIŠA NAPRAVILA HAOS: Na Novakovu inicijativu prekinut meč u Rimu

KIŠA NAPRAVILA HAOS: Na Novakovu inicijativu prekinut meč u Rimu

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras (22.00) Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

Priznao je srpski as da je u jednom trenutku izgubio strpljenje, ali je osećao olakšanje posle plasmana u narednu rundu.

–  Osećam olakšanje što sam dobio meč. Imali smo svašta danas, prekide, nije lako igrati u ovakvim uslovima. Igrali smo skoro puna dva seta po kiši, u jednom trenutku je bilo vrlo opasno. Ja sam izgubio malo strpljenje kada sam servirao za pobedu, ali na kraju kad prevrodite ovakve uslove i izazove, to donosi još više samopouzdanja. Znam da je to neophodno da kad izađem na teren da imam to ubeđenje da mogu da igram bolje i mislim da ću u tome uspeti – rekao je Novak po završetku meča.

Osvrnuo se Đoković i na užasne uslove za igru.

–  Sa kišom, šljaka je pravi mat. Morate da vidite sa sudijom i drugim igračem kada treba igra da se zaustavi. Jedan zahtev nije dovoljan da se zaustavi meč. Na kraju je bilo nezgodno, kada bacate lopticu prilikom servisa, oči vam se pune vodom. Nije mi bilo prvi put da igram pod ovakvim uslovima. Igrao sam i ranije, imam iskustva, ali i pored toga sam se iznervirao i izgubio smirenost. U redu je, na kraju svega, ovo su pouke iz kojihću pokušati nešto da izvučem – dodao je prvi igrač sveta.

Na kraju se sve dobro završilo i Novak je rutinski priveo meč kraju.

– Dobro, uspeo sam da se vratim posle svega, privedem meč u dva seta i to je ono što je bitno. Idemo dalje! – zaključio je Novak Đoković, branilac titule u Rimu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd