Utorak 19. mar 2024.
Nikola Milojević

POBEDA KARIJERE: Milojeviću srpski DERBI! Nikola eliminisao Krajinovića!

Foto: Profimedia
Meč je trajao preko tri sata.

Srpski derbi u Parizu pripao je Nikoli Milojeviću! Posle tri časa i 14 minuta, trenutno 144. igrač sveta eliminisao je velikog prijatelja Filipa Krajinovića rezultatom 3:1 (po setovima 6:4, 3:6, 6:3, 6:1) i prvi put u karijeri plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. 

MUČIO SE: Slabost Nadala na startu Rolan Garosa

MUČIO SE: Slabost Nadala na startu Rolan Garosa

ROLAN GAROS: Veliko iznenađenje u Parizu! Prošlogodišnji finalista ide KUĆI!

ROLAN GAROS: Veliko iznenađenje u Parizu! Prošlogodišnji finalista ide KUĆI!

SKANDAL! Procurio snimak! Zbog OVIH REČI uklonjena Novakova konferencija u Parizu! Sasuo im sve u lice (VIDEO)

SKANDAL! Procurio snimak! Zbog OVIH REČI uklonjena Novakova konferencija u Parizu! Sasuo im sve u lice (VIDEO)

Prvi set obeležila je serija brejkova. Dobro je počelo za Milojevića koji je sa dva oduzeta servisa Filipu poveo sa 3:0, ali je Krajinović uzvratio ribrejkom, a potom napravio još jedan za izjednačenje (3:3).

Ipak, u devetom gemu, Nikola je iskoristio petu brejk loptu i ponovo poveo sa (5:4), da bi zatim realizovao svoj servis za konačnih 6:4.

U drugom setu viđena su "samo" tri brejka, jedan je načinio Milojević, a dva Krajinović, što mu je bilo dovoljno da ovaj deo igre dobije sa 6:3.

Kao i u prvom, i u trećem setu je Nikola počeo furiozno i poveo sa 3:0. Ispostavilo se da mu je taj jedan brejk u drugom gemu bio sasvim dovoljan, pa je na isti način uzvratio Filipu i slavio takođe sa 6:3.

Filip Krajinović
Foto: Reuters

Nije stao goropadni Milojević ni u četvrtom, ispostavilo se, odlučujućem setu. Čak tri puta je oduzeo servis Krajinoviću i na kraju trijumfovao sa ubedljivih 6:1, pa će za plasman u treće kolo igrati protiv Slovenca Aljaža Bedenea, koji je savladao domaćeg tenisera Artura Rindeknera sa 3:1 u setovima.

I Liverpul i Arsenal sjajno su otvorili novu sezonu u Premijer ligi, imaju po dve pobede iz dva kola, i sve ukazuje da nas večeras (21.00) na Enfildu očekuje odličan fudbal. Kec je 1,60, dvojka čak 5,60, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Mendez, devojka koja je umalo ukrala srce Kristijana Ronalda.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd