Utorak 19. mar 2024.
djokovic

RADUJEM SE IGRANJU NA ADRIA TURU: Novak je jedan od najboljih tenisera svih vremena!

Foto: Profimedia
Nestrpljivo očekuje turnir.

Beogradska publika na "Adrija turu" uživaće u igrama jednog od najboljih tenisera na svetu - Dominika Tima. Austrijanac koji je osvojio 16. ATP titula u singlu i koji je stigao do tri grend slem finala trenutno je treći na rang-listi. Ljubitelji "belog sporta" dali su mu nadimak Dominato, zbog snažnog stila. Odlikuje ga agresivna igra sa osnovne linije, a koristi i jednoručni bekhend.

Dominik će doputovati u Srbiju na beogradsko izdanje turnira, u petak 12. juna, dan pred početak mečeva, a javnost jedva čeka da ga vidi na terenu uz Novaka Đokovića, Aleksandera Zvereva, Grigora Dimitrova, Viktora Troickog...

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Evo šta će biti sa Rolan Garosom (VIDEO)

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Evo šta će biti sa Rolan Garosom (VIDEO)

RAFA PODRŽAO NOVAKA: On pomaže celom teniskom svetu!

RAFA PODRŽAO NOVAKA: On pomaže celom teniskom svetu!

NESTOROVIĆ OTKRIO: Izlečio sam Đokovića, imao je OZBILJNIH zdravstvenih problema!

NESTOROVIĆ OTKRIO: Izlečio sam Đokovića, imao je OZBILJNIH zdravstvenih problema!

- Veoma sam zadovoljan što ću da igram na "Adria turu". Imam i veliku sreću, jer verujem da sam jedini teniser na turniru koji je već imao neke takmičarske mečeve. Bio sam u prilici da igram u PRO seriji u Austriji, pa ću, po svoj prilici, biti najpripremljeniji teniser u Beogradu - kaže Austrijanac.

Novak Đoković, domaćin turnira, igrao je protiv Tima 11. puta na ATP turu, a u svakom od tih duela publika je imala u čemu da uživa. Svi očekuju da sličan takmičarski tenis dvojica asova pokažu i u Beogradu, ukoliko se desi da ukrste rekete.

 - Jasno je da je Novak ne samo jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena, već je i jedan od najboljih sportista planete. Imamo veoma dobar odnos na terenu i van njega. Đoković je jedan od momaka sa kojima se najčešće sastajem na ATP turu. Igrali smo neke velike mečeve, kao što su grend slem finala, mastersi 1000, ATP završni mastersi, i uvek je izuzetno iskustvo kada se sastajem sa njim. Privatno, Novak je sjajan tip, ali ne poznajem ga dovoljno dobro. Zato se nadam da ćemo tokom "Adria tura" biti u prilici da se bolje upoznamo -  rekao je Dominik Tim za "Novosti".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons

 

 

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd