fbpx
Skip to main content
Mats Vilander, Novak Đoković

VILANDER OPRAVDAO NOVI EKSCES CICIPASA: Naravno, po njemu su Đoković, ali i još TRI legende gore od Grka

Foto: Profimedia
Zanimljivo.

Stefanos Cicipas pobedio je Endija Marija sa 3:2u 1. kolu US Opena, posle čega se suočio sa optužbama. Britanac je optužio Cicipasa da je napravio predugu pauzu za toalet, što ga je izbacilo iz ritma u 5. setu. Čak osam minuta je pauzirao Grk, koji je potom došao do pobede.

TO TOLIKO TRAJE: Cicipas DETALJNO objasnio šta je radio OSAM minuta u toaletu (VIDEO)

TO TOLIKO TRAJE: Cicipas DETALJNO objasnio šta je radio OSAM minuta u toaletu (VIDEO)

 

MAREJ POLUDEO: Cicipas je PREVARANT, izgubio sam svako poštovanje prema njemu (VIDEO)

MAREJ POLUDEO: Cicipas je PREVARANT, izgubio sam svako poštovanje prema njemu (VIDEO)

Nekadašnji švedski teniser i komentator Jurosporta Vilander nije video ništa sporno u potezu Cicipasa (koji je već počeo redovno da odlazi u toalet (čitaj konsultacije) kada gubi)

- Cicipas se stvarno mnogo znoji, pa mora da menja šorts i donji veš, majicu. Razumem da je nekim ljudima dovoljno sedam minuta, drugima treba malo više. Ne mislim da je Endi pokazao neiskustvo jer je igrao tako dugo, ali jeste bio iziritiran, nije se dobro kretao i možda je mogao da pogodi nekoliko servisa. Možda se isuviše uneo u momenat i sve to ga je iznerviralo. Ne možete da dopustite da vam se takve stvari dese - rekao je Vilander.

Istakao da se vrhunski igrači često služe ovakvim trikovima, a iskoristio je priliku da potkači i Novaka.

- Istovremeno, svi vrhunski igrači uvek rade nešto što "rasteže" pravila, možda ne namerno, ali prate svoj neki ritam u datom trenutku. Nadalu nekad treba više vremena za poen, Đoković uzima medicinske tajm-aute, Mekinro je vrištao, Konors je radio po svome – to je ono što šampioni rade. Cicipas je radio isto to. Marej je dozvolio da ga to poremeti, nisam siguran da li bi ishod bio drugačiji da se to nije dogodilo - naglasio je Šveđanin.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd