fbpx
Skip to main content
Novac - dinari

Ako tražite način da prekratite dosadu u izolaciji i u isto vreme sjajno zaradite - OVO JE PRILIKA!

Foto: Profimedia
Loony blox slot igra u Meridianbetu donosi sjajnu zaradu! 

Bez obzira da li volite crtane filmove, ili samo tražite način da se zabavite i zaradite nešto, ovaj slot će biti odlična prilika za to. Meridianbet vam donosi novu igru i novu šansu. 

O čemu se tačno radi? 

Loony blox slot rađen je na osnovu klasičnih crtanih filmova iz starijih vremena. Looney Blox je online slot, proizvođača igara "Habanera" i u njemu se tri animirana lika utrkuju po pustinji, sa ciljem da pronađu neke unosne free spinove. Looney Blox ima 5 rillova I 243 linije. Veliki kaktus je Džoker, on menja sve simbole u dobitnoj kombinaciji, a svi simboli, odnosno slon, vuk i zec okreću se do 250 spinova i imaju određene karakterisike. Tako se sa slonom bilo koji džoker u dobitnoj kombinaciji širi, da bi se ispunio citav rill, za vuka se plaćaju linije u oba pravca, dok se za zeca između dva i pet rillova mogu zaključati i pokazati identične simbole. 

Svaki put kada se formira kombinacija znakovnih simbola, otvara se mapa i gledamo kako se automobil tog lika kreće stazom po jednu poziciju za svaki simbol znaka. Zadržavaju isti položaj I nastavljaju se kretati po mapi sa svim kombinacijama, dok jedna ne sleti na zelenu tačku na kojoj se dodeljuje 12 free spinova. 

Za vreme okretanja free spinova karakteristika svake životinje biće aktivna, a moguće je da bude aktivirano i više tih karakteristika. Ne zaboravite, RTP ovog slota je 98.02% to će drastično popraviti šanse za vaš dobitak. 

Meridianbet i Looney blox - savršena kombinacija za neodoljivu zabavu i odličan provod.

Meridian
Foto: Promo

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
8 Beograd