fbpx
Skip to main content
Meridian

BASKETAŠI OSVOJILI BRONZU! Meridian povećao donacije na 400.000 RSD!

Izvor: Reuters
Olimpijske igre su u punom jeku, a nakon furioznog drugog dana takmičenja, Srbija je nastavila u sličnom ritmu i donela još jednu medalju. Zlatna je bila Milica Mandić, a sada su i basektaši Srbije pobedili u borbi za bronzu.

Kompanija Meridian je uvek tu kada je najpotrebnije, baš kao što je i uvek tu da podrži naše sportiste širom sveta. Ovog puta rešila je da spoji lepo i korisno, te da bude "vetar u leđa" olimpijcima i istovremeno produži svoje humanitarne akcije koje inače sprovodi duži vremenski period.

Za sada su medalje na Olimpijskim igrama za Srbiju osvojili Damir Mikec, Tijana Bogdanović, Milica Mandić i basketaši što je ukupno - 400.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE!

Naši sportisti su još jednom obradovali čitavu naciju, a nadamo se da će se osvajanje medalja nastaviti sve do 8. avgusta.

Kao što znate, najveći favoriti za medalje su Novak Đoković, odbojkašice, košarkašice, vaterpolisti, Ivana Španović... I nema sumnje da će svi oni dati sve od sebe da nas obraduju po ko zna koji put!

A, kakve su vaše prognoze? Da li još nekoga vidite kao osvajača medalje? 

Svoju prognozu možete staviti na šampionski tiket i to tako što ćete se najpre registrovati OVDE i preuzeti POKLON TIKET U IZNOSU OD 500 RSD!

Idemo zajedno - do novog rekorda po broju medalja na Olimpijskim igrama!

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd