fbpx
Skip to main content
Novac - dinari

Dovoljno je da uradite jednu stvar i danas osvojite novac

Foto: Profimedia
Slot Clover Riches - isprobajte irsku sreću u Meridianbetu! 

Meridianbet i Playson donose vam još sjajne zabave. Ako ste u potrazi za novom avanturom i super zaradom, na pravom ste mestu! Slot Clover Riches je igra koja je inspirisana irskom srećom, pa zašto ne biste isprobali svoju? 

Slot Clover Riches ima pet rilova i 20 isplatnih linija. Uloge postavljate strelicama ili automatski na max, a igru pokrećete na taster spin Ili A za automatsko vrćenje. Kakvi su simboli? Leprechaun je džoker simbol i može da menja sve simbole osim simbola Bonusa, a takođe udvostručuje sve simbole sem simbola jocker i bonusa. Shamrock je Bonus simbol i tri i više takva simbola će pokrenuti besplatne igre. 

Meridianbet
Foto: Promo

Postoje tri načina besplatnih vrćenja koje možete birati, a to su: 24 spina koja dobitke množe sa dva, zatim 12 spinova koji dobitke množe sa četiri i osam spinova koji dobitke uvećavaju za šest puta. Ako tokom vrćenja dobijete dodatne bonus simbole dobijate i dodatne okretaje, za jedan simbol jedan spin, dok dva simbola bonusa daju tri dodatna spina i tri simbola daju pet dodatnih spinova. 

U pogledu dizajna Playson je uradio pravu stvar, slot je šaren i veseo sa odličnom grafikom, vaše je samo da zavrtite i uživate! Clover riches u Meridianu - zavrtite neprekidnu zabavu. 

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
2 Beograd