fbpx
Skip to main content
Jasmina Trnavac

IZNAJMILA JE STAN U NJEGOVOJ ZGRADI I STRAST JE PLANULA Kako je lepa studentkinja iz Sevojna zarobila srce POZNATOG PLEJBOJA i rodila mu TROJE DECE

Foto: Srbija Danas
Skladan par.

Vladimir Mandić, bivši rukometaš, nedavno je oženio Jasminu Trnavac, a malo ko zna priču kako je njihova ljubav počela. 

Naime, kako su svojevremeno mediji pisali, Mandić je upoznao lepu studentkinju iz Sevojna kada je ona došla da iznajmi stan u njegovoj zgradi. Ubrzo su se zavoleli i počeli da žive zajedno, a u više navrata su poručili da im je brak čista formalnost, te su pre nego što su odlučuili da stanu na ludi kamen dobili troje dece. 

vlada-mandic,-jasmina-trnavac
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Jasmina tvrdi da bez obzira ne to što je bivši sportista često ktitikuje i savetuje nije zahtevan, pa otkrila:

- Smatram da svaka žena tokom svađe mora da nauči kada je vreme da se povuče. Vladimir, ne provodi mnogo vremena kod kuće, a kada je tu trudim se da ga ne opterećujem bespotrebnim pričama i problemima. Deca mu nedostaju, pa uživa da mi pomogne, mada ja to od njega ne tražim. Vodim se savetom koji mi je davno jedna gospođa dala: "Ako suprug nije raspoložen da se bavi decom, nemoj da se svađaš sa njim jer muškarci postaju svesni da su roditelji tek kada mališani napune tri godine". Ova rečenica se u našem slučaju pokazala kao tačna, jer koliko god želeo, Vlada se još uvek vrlo bojažljivo odnosi prema Savi, dok je sa Petrom veoma blizak odnos - rekla je ona svojevremeno za "Stori".

Jednom prilikom lepa izabranica bivšeg  rukometaša je otkrila i da nije ljubomorna, iako su njenog izabranika mnogi deklarisali kao plejboja.

- Imponuje mi što je poželjan muškarac. Tako treba i da ostane. Nisam ljubomorna, imam poverenja u njega - poručila je Jasmina za "Blic", dok se Mandić sa tim nije složio, pa je dodao: "Jeste, ljubomorna je, kako nije? Samo neće da prizna".

Inače, iza sebe Vlada ima jedan brak, iz kojeg je dobio ćerku Stašu koja s majkom živi u Novom Sadu.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

 

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd