Skip to main content
Lidija Popović

JELENA NIJE BILA PRVA: Ovo je devojka u koju je nekad Novak bio zaljubljen, a pogledajte kako izgleda danas (FOTO)

Foto: Facebook/Lidija Popovic
Sada je svetski poznati di-džej.

Novak Đoković je osim kada je u pitanju njegova teniska karijera, ispunjen čovek i kada se radi o porodici. Od 2014. je u braku sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić sa kojojm je u međuvremenu dobio i dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru.

Ipak, pre nego što je upoznao Jelenu, najbolji srpski teniser bio dva meseca u vezi sa Lidijom Popović, danas svetski poznatim di-džejom Lejdi Li. Bila je to mladalačka ljubav koja nije dugo potrajala pošto je Novak baš u to vreme počeo ozbiljnije da gradi tenisku karijeru pa je mnogo vremena provodio u putu.

Iako je Novak slao razglednice sa turnira na kojima je igrao i pokušao da održi vezu koja je funkcionisala na relaciji Beograd-Novi Sad to se završilo posle samo dva meseca. Ipak, da nije sve crno tada bilo po Novaka govori činjenica da je upravo ubrzo posle raskida veze sa Lidijom Novak počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom.

 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
ljubica's picture

ljubica

Jelena je prava devojkaa sad zena i majka kakva treba da bude!Mozete ovu sa slike ,hvaliti zbog izgleda koliko hocete,ali to nije za nase podneblje!!!!!

11 | 6

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD tenis

Vremenska prognoza
Pljuskovi slabog intenziteta
17 Beograd