fbpx
Skip to main content
Karolina

PRELEPA KAROLINA PROTIV HABIBA: Olimpijska ŠAMPIONKA ga otvoreno KRITIKOVALA

Foto: Instagram printscreen/karolisha.s/Profimedia
Mnogi sportisti su na tom stanovištu.

Karolina Sevastjonova, olimpijska šampionka u ritmičkoj gimnastici iz 2012, javno je podržala svoje kolege koje smatraju da predsednik Rusje Vladimir Putin ne bi trebao da odlikuje ordenom "Heroja Rusije" MMA borca Habiba Nurmagomedova.

DA LI SUJEVERJE POMAŽE U IGRAMA NA SREĆU?

DA LI SUJEVERJE POMAŽE U IGRAMA NA SREĆU?

DOČEKALA JE I TO: Veliko PRIZNANJE za S*KSI Ivonu

DOČEKALA JE I TO: Veliko PRIZNANJE za S*KSI Ivonu

Ana Rajković selfijem iz lifta pokazala da je DEFINITIVNO jedna od najzgodnijih poznatih mama (FOTO)

Ana Rajković selfijem iz lifta pokazala da je DEFINITIVNO jedna od najzgodnijih poznatih mama (FOTO)

Evropski na svetskog šampiona večeras (20.45) u Lisabonu. Portugalija i Francuska ujedno će se praktično boriti za prvo mesto u grupi i plasman na finalnu turnir Lige nacija. Sve garantuje spektakl. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,10, na dvojku 2,80, dok je na 3+ 2,00Pogledajte sve KVOTE kladionice Mozzart za Portugalija - Francuska.

To što Habib podstiče nasilje je zastrašujuće", rekla je Sevastjonova za RT, pa dodala:

Potpuno sam protiv toga. Blago rečeno, ovo nije u redu. Živimo u vrlo nestabilnom svetu... Zašto podstiče nasilje? Pogotovo sada kada bismo morali da pomognemo jedni drugima, a ne da se ubijamo. Mislim da je to zbog njegovog temperamenta. Oni žive u skladu sa pravilima svojstvenim njihovoj kulturi - naglasila je lepa Karolina.

Sve je više sportista u Rusiji koji se protive ideji da Habib postane "Heroj Rusije" i ostaje da se vidi da li će Putin pod pritiskom odustati od prvobitne ideje.

Do sada je samo troje sportista dobilo ovaj orden i to su Ljubov Egorova (skijaško trčanje), Aleksander Kareljin (rvanje) i Larisa Lazutina (skijaško trčanje), a sada je, posle 22 godine, predloženo da Habib Nurmagomedov dobije ovo veliko priznanje.

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd