fbpx
Skip to main content
Arena Sport

SERIJA A I ARENA SPORT: Saradnja produžena do 2024. godine

Foto: Zoran Ilić
Seria A još tri sezone na Areni Sport!

Ljubitelji italijanskog fudbala mogu da odahnu jer će Kristijano Ronaldo, Romelo Lukaku, Sergej Milinković Savić, Zlatan Ibrahimović, Darko Lazović, Edin Džeko, Samir Handanović, Frank Riberi, Nikola Milenković, Dušan Vlahović, Saša Lukić, Nikola Maksimović, Ante Rebić, Mario Pašalić, Goran Pandev, Filip Đuričić, Marko Pjaca i mnogi drugi superstarovi evropskog fudbala i igrači sa prostora Balkana ostati dostupni gledaocima u regionu putem direktnih prenosa na Areni Sport.

Dugo iščekivana odluka je doneta, a za partnera je kao i u prethodnoj deceniji izabrana najgledanija sportska televizija u regionu, pa će više milionska armija Areninih gledalaca nastaviti da uživa u magiji fudbalskih asova sa Apeninskog pouostrva.

Zadovoljstvo povodom potpisivanja novog ugovora i nastavka saradnje sa Serije A nije krio ni direktor medijske kuće Arena Channels Group, gospodin Nebojša Žugić.

- Sa velikim zadovoljstvom mogu da saopštim našim gledaocima da smo obezbedili prava za prikazivanje utakmica italijanskog fudbala i u naredne tri sezone. Najkvalitetnija liga Apeninskog poluostrva ostaje na našim kanalima, a od naredne sezone gledaoci će moći da prate i utakmice najmasovnijeg takmičenja u Italiji, Coppa Italia. Znamo koliko ljubitelji fudbala u regionu strastveno prate italijansku ligu i zbog toga nam je bilo izuzetno bitno da in ne izneverimo. Zahvaljujem se i našoj matičnoj kompaniji Telekomu Srbije na velikoj podršci koju nam pruža, kao i razumevanju značaja vrhunskog sadržaja za dalji razvoj naše kompanije. Ipak, najsrećniji sam zbog naših gledalaca jer mi postojimo zbog njih i njihovo zadovoljstvo je naš najveći podstrek za dalje unapređenje kvaliteta programa koji im isporučujemo.– konstatovao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Seria A ostaje u elitnom društvu vrhunskog sadržaja na kanalima Arene sport i zajedno sa evropskim fudbalskim klupskim takmičenjima, regionalnim ligama, kremom južnoameričkog fudbala, ali i NBA ligom, najboljim evropskim i svetskim rukometom, odbojkom i sve popularnijim borilačkim veštinama, činiće deo televizijskog ‘’Dream team-a’’ Arene sport.

Iz ove medijske kuće poručuju da pripremaju i puno analiza, stručnih komentara, zanimljivih gostiju, koji će svi zajedno kroz emisije posvećene Seriji A gledaocima Arene sport priuštiti mnogo sati uživanja. 

Jedno je sigurno, ljubitelji sporta u Srbiji i regionu imaju vrhunski tretman zahvaljujući ovoj mediskoj kući koja ne prestaje da podiže standarde kvaliteta programa koji definitivno ni u čemu ne zaostaje za najboljim evropskim i svetskim brendovima.

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd