fbpx
Skip to main content
Siniša Mihajović

SINIŠA O NJEMU RETKO PRIČA: Miha ima vanbračnog sina, njegov gest kad se rodio dokazuje da je LJUDINA

FOTO: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic
Emotivna priča.

Srpski trener Siniša Mihajlović trenutno bije najvažniju bitku u životu! Bivši fudbaler Crvene zvezde bori se protiv leukemije od koje je oboleo. Miha je već započeo sa terapijama u bolnici u Bolonji, a najveća podrška u utakmici života mu stiže od porodice.

DIREKTNO IZ BOLNICE: Lekari OTKRILI važan detalj u vezi Mihajlovićevog lečenja!

DIREKTNO IZ BOLNICE: Lekari OTKRILI važan detalj u vezi Mihajlovićevog lečenja!

STROGI KARANTIN: Mihajlović terapiju počinje u POTPUNOJ izolaciji (FOTO)

STROGI KARANTIN: Mihajlović terapiju počinje u POTPUNOJ izolaciji (FOTO)

OHRABRUJUĆE VESTI: Sa Instituta na kojem boravi Mihajlović dali prognoze za izlečenje Srbina

OHRABRUJUĆE VESTI: Sa Instituta na kojem boravi Mihajlović dali prognoze za izlečenje Srbina

Široka javnost je upoznata da je trener Bolonje u dugogodišnjem i srećnom braku sa nekadašnjom italijanskom voditeljkom Arijanom sa kojom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Ali ono što većina javnosti ne zna, to je da Mihajlović ima i jednog vanbračnog sina - Marka, o kome se nikada nije ustručavao da priča i koga je priznao kao svog odmah po rođenju.

- Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro dece. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - ispričao je Mihajlović u intervjuu koji je dao 2013. godine.

Interesantno je da su se njih dvojica prvi put sreli tek posle 11 godina.

- Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - rekao je posle prvog susreta sa sinom Mihajlović.

Njegova supruga Arijana je od početka znala za postojanje vanbračnog sina i bila mu je podrška u svemu, te je bila konstantni inicijator da ih Marko posećuje i upozna braću i sestre, te i sada provode vreme zajedno.

 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd