fbpx
Skip to main content
Meridian

VREME JE ZA PRVI TIKET: Uplati depozit i Meridian te časti sa 500 RSD!

Foto: Promo
Kladionica Meridian ne prestaje da iznenađuje! Osim što donosi najveće kvote na svetu, sada vam je pripremila i sjajan bonus na depozit – 500 RSD čekaju na vas!

Uzbudljiv vikend je pred nama, čeka nas „brdo“ fudbalskih utakmica, koje će sasvim sigurno okupirati vašu pažnju, ali pre nego što se smestite u svoje domove i udobne fotelje – zavirite u čarobni svet bonusa! 

Kladionica Meridian vodi vas na uzbudljivo putovanje širom Evrope, pošto će zajedno sa vama ispratiti sve utakmice starog kontinenta, a uz to vam je pripremila i fantastično iznenađenje! 

Evo o čemu se radi. Ukoliko imate nalog na meridianbet.rs, sve što treba da uradite jeste da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti 500 RSD, odigrate tiket i dodatni bonus je vaš! 

Na račun stiže 500 RSD, pa je zabava zagarantovana! U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na Meridianbet sajtu ili aplikaciji u periodu počev od 01.09.2021.godine pa nadalje, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Uslov za odigravanje tiketa:

Minimalna ukupna kvota 1.5

Minimalan broj parova 3

Neophodno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana kada je napravljen prvi depozit

Tiketi moraju biti isključivo predmet sportskog klađenja

Dakle, bez mnogo muke – bonus je vaš! 

A, ukoliko još uvek niste postali član Meridianove porodice, ne brinite! Brzo kliknite OVDE, registrujte se i poklon tiket u iznosu od 1.500 RSD je tu! 

Svi uslovi za ludu zabavu su obezbeđeni! Uz SAMO JEDAN KLIK uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd