fbpx
Skip to main content
JKP Parking servis

50.000 sugrađana vozilo bicikle „Parking servisa“

Foto: Srbija Danas
Tokom 2019. godine oko 50.000 sugrađana učestvovalo je u akciji „Parkiraj i bicikliraj“, koju sprovodi JKP „Parking servis“ Beograd.

Kroz pomenutu akciju ovo preduzeće pruža korisnicima parking objekata mogućnost da, nakon parkiranja vozila, preuzmu na besplatno korišćenje dva bicikla za odrasle, a od ove sezone i dva dečja bicikla. Na uvid se daje lična karta, a korišćenje bicikala je vremenski neograničeno.

Sezona iznajmljivanja bicikla „Parking servisa“ traje od 1. aprila do 1. novembra i ovogodišnji ciklus upravo je završen. Statistika pokazuje da je, u odnosu na prethodnu godinu, broj korisnika koji je iskoristio ovu mogućnost, porastao za oko 45%. U odnosu na 2017. godinu, broj onih koji su iskoristili mogućnost da sa svojima najbližima, nakon parkiranja automobila, provozaju bicikle, povećan je čak pet puta.

Brojke govore da je akcija „Parkiraj i bicikliraj“ pun pogodak i da je „Parking servis“ korisnicima ponudio preko potrebnu opciju. Od ove, osme sezone akcije „Parkiraj i bicikliraj“, korisnicima su ponuđeni i dečji bicikli i to 50 za dečake i 50 za devojčice, a vozni park je obnovljen i sa 110 bicikala za odrasle. Čak 5.000 dečaka i devojčica je ove godine vozilo bicikle „Parking servisa“ i uživalo u druženju sa svojim roditeljima ili bakama i dekama.

JKP Parking servis
Foto: Srbija Danas

Osim što više ne razmišljate o tome kako da u automobil popakujete svoja četiri bicikla, vožnja bicikala „Parking servisa“ štedi i vaš kućni budžet. Iznajmljivanje bicikala za čitavu porodicu od sada je besplatno. Samo parkirate vozilo, platite parkiranje za automobil i to je čitav vaš izdatak. Vožnja bicikala je besplatna i vremenski neograničena, što znači da ih vraćate tek kada odlučite da isparkirate automobil. 

„Parking servis“ bicikle nudi na četiri objekta i to na parkiralištima „Ada Ciganlija“, „Milan Gale Muškatirović“ i „Sava Centar“, kao i u garaži „Obilićev venac“, u kojoj su korisnicima na raspolaganju i „P“ profili za parkiranje bicikala, kompresor za naduvavanje pneumatika i priručni alat za sitne popravke.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
15 Beograd