fbpx
Skip to main content
CarGo Butler dostava

Besplatna CarGo Batler usluga Shop&Drop u Galeriji Beograd

Foto: Promo
Korisnici CarGo aplikacije, od sada mogu da uživaju u još jednoj povoljnosti.

CarGo Batler, nova opcija u CarGo aplikaciji za dostavu, nakon restorana proširila je svoju ponudu besplatnom uslugom Shop&Drop za sve posetioce Galerije Beograd. Nakon kupovine u ovom šoping centru, CarGo Batler će doneti porudžbinu do bilo koje beogradske adrese u odabrano vreme.

Usluga će funkcionisati krajnje jednostavno. Nakon predaje kesa osoblju tržnog centra, porudžbine će biti zapakovane, skeniraće se bar kod Galerija Belgrade aplikacije i preko CarGo Batlera biće poslate na bilo koju beogradsku adresu u odabrano vreme. 

Prema rečima direktora kompanije CarGo Technologies Vuka Guberinića, Batler će raditi ekspresno jer će porudžbine stizati istog dana u roku od dva sata.

- CarGo je još jednom pokazao kako tehnologija u trenutku krize može da pomogne ljudima da žive i funkcionišu jednostavno i bezbedno. U prvoj fazi smo krenuli sa dostavom iz restorana, a kao što smo najavili Batler će nastaviti da širi svoju uslugu. U narednom periodu omogućićemo dostavu i iz marketa, butika, apoteka i sa sajtova - rekao je Guberinić. 

Guberinić je rekao da je pokretanjem Batler servisa, CarGo uposlio 200 ljudi, a će do kraja godine uposliti još 300 ljudi. 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-2 Beograd