Skip to main content
JKP Parking servis

Besplatni bicikli za decu

Foto: Promo
"Parking servis" se, iz godine u godinu, trudi da raznim inovacijama proširi polje svoga delovanja i uvede nove pogodnosti za korisnike usluga, a za ovu godinu je pripremio iznenađenje za najmlađe. 

U okviru akcije "Parkiraj i bicikliraj", kojom daje na besplatnu upotrebu bicikle za odrasle, od 1. aprila korisnicima parking objekata nudi opciju besplatnog korišćenja i dečjih bicikala. Naime, nakon parkiranja na parkiralištima "Ada Ciganlija" i "Milan Gale Muškatirović", korisnici mogu, po osnovu jednog parkiranog automobila, da  preuzmu na besplatno korišćenje, kao i do sada, 2 bicikla za odrasle, a od ove sezone i 2 bicikla za decu. 

JKP Parking servis
Foto: Promo

Jedan od prvih, koji je isprobao novi dečji bicikl, bio je mali Neven, a njegova mama Nataša kaže da će ovo leto iskoristiti da cela porodica zajedno uživa u vožnji bicikala, koje besplatno mogu da pozajme od "Parking servisa".

JKP "Parking servis" je komunalno preduzeće, koje reguliše parkiranje u našem gradu, ali takođe i neko ko kroz brojne kampanje, koje uspešno vodi godinama unazad, brine o najmlađima. U okviru akcije „Bebi parking mesto“ pomaže beogradskim porodilištima, a u akciji "Đačko parking mesto" osnovnim školama. Osim toga, ovo preduzeće, u akciji "Đaci vas mole, usporite pored škole",  već 12 godina edukuje đake prvake osnovnim pravilima o saobraćaju i daje im svetloodbojne prsluke, kako bi na putu od kuće do škole bili uočljiviji, a samim tim i bezbedniji.

Od ove biciklističke sezone, koja traje od 1. aprila do 1. novembra, u akciji "Parkiraj i bicikliraj" na četiri objekta "Parking servisa", u garaži "Obilićev venac" i na parkiralištima "Ada Ciganlija", "Milan Gale Muškatirović" i "Sava centar", korisnicima su na raspolaganju bicikli za odrasle i 100 bicikala ze decu i to 50 crvenih za devojčice i 50 plavih za dečake. Bicikli su  namenjeni za uzrast školske dece, koji znaju da voze bez pomoćnih točkova. 

JKP "Parking servis" je javno komunalno preduzeće, koje uz svoju osnovnu delatnost kojom se bavi, kroz brojne akcije pokazuje svoju društvenu odgovornost. Ovo Preduzeće u prvi plan stavlja različite starosne grupe dece i brine o njihovoj bezbednosti, školovanju, ali i o uslovima u kojima dolaze na svet nove generacije.

"Parking servis", kroz akcije "Đaci vas mole, usporite pored škole", "Đačko parking mesto"i "Bebi parking mesto", doprinosi poboljšanju uslova za rast i razvoj najmlađe populacije. 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd