fbpx
Skip to main content
Ripanj

Bez podele na građane "prvog i drugog reda": Grad Beograd nastavlja ulaganje u infrastrukturu okolnih naselja (FOTO)

Foto: BeoInfo
Cilj - poboljšanje kvalirteta života

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković obišao je danas početak radova na asfaltiranju tri ulice u Ripnju u dužini od 1.360 metara. Radove su obišli  predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić, predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković, kao i članovi Opštinskog veća Ivana Tomić Ilić i Miloš Petrović.

Marković je podsetio da je ravnomeran razvoj nešto na čemu rukovodstvo Grada insistira i dodao da se novac ulaže jednako u svaki deo Beograda.

Nova oprema za fiskulturne sale u OŠ "Petar Petrović Njegoš" i "Stefan Dečanski"

– Nastavak ulaganja u Ripanj i asfaltiranje ulica srednji Prnjavor (u dužini od 220m), Put za prečicu (800 metara) i Lipovački put (340m) pokazuje rešenost da se svaki deo Beograda jednako razvija – rekao je Marković.

On je dodao da upravo građani Ripnja, koji su u prošlosti bili tretirani kao građani drugog reda, danas osećaju brigu svih nas i vide da se radi na svakom koraku.

U Zemunu organizovano opštinsko takmičenje u atletici: Zdravlje i druženje pre svega! (FOTO)

– Za nas nema podele na građane prvog i drugog reda, na one koji žive u centru grada ili u prigradskom naselju. Zajedno sa građanima smo izgradili 70 kilometara vodovodne mreže, posle više od 30 godina rekonstruisana je pijaca i fiskulturna sala u centru Ripnja. Takođe više od 35 kilometara nekategorisanih puteva je asfaltirano u vašem naselju, postavljena vertikalna i horizontalna signalizacija, a u potpunosti je rekonstruisan Dom zdravlja u Prnjavoru, kao i OŠ "Vuk Karadžić" – zaključio je Marković.

Aleksandar Savić se zahvalio na podršci i dobroj saradnji Gradu Beogradu u svim projektima koji za cilj imaju bolji i lakši život za sve građane Voždovca, a posebno podavalskog dela.

– Ceo podavalski deo bio je proteklih godina veoma zapostavljen i zato je u poslednjih pet godina mnogo urađeno u ovom delu Voždovca. Upravo kroz svakodnevnu komunikaciju sa sugrađanima uočavali smo probleme i iste rešavali, pa je tako pored crpne stanice u Draženovcu izgrađen uređaja za preradu otpadnih voda u Pinosavi i Belom Potoku kojim smo poboljšali kvalitet života stanovnika podavalskih naselja, dok smo izgradnjom potpuno novog mosta na Beloj reci i sanacijom pružnih prelaza povećali bezbednost građana – istakao je Savić.

 

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
10 Beograd