fbpx
Skip to main content
Nikola Aćimović

Tri nova brenda ekskluzivno na CarGo Batleru uz 50% popusta: Sarma bar, Tamam Kebab i Skara

Foto: CarGo
Aćimović: Uposleno 50 novih kuvara zahvaljujući novim restoranima

CarGo Batler bogatiji je za tri nova brenda Sarma bar, Tamam Kebab i Skara, koji potpuno menjaju doživljaj poznatih ukusa i koji će ekskluzivno biti dostupni na CarGo aplikaciji. 

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović rekao je da je zbog otvaranja novih brendova i njihovog povezivanja na CarGo Batler čak 50 kuvara i drugog osoblja dobilo posao u trenutku kada je usled korone značajno opao promet ugostitelja. 

- Najavili smo nove ekskluzivne brendove na Batleru, koji dovode do otvaranja i zadržavanja radnih mesta i drago mi je što realizujemo ovaj smeo plan. Tri brenda - Sarma bar, Tamam kebab i Skara,  ekskluzivno dostupni na Batleru, predstavljaju prvi korak u ostvarenju tog cilja. Batler će nastaviti da bude sinonim za kvalitet, brzinu i pomoć zajednici u kojoj posluje - izjavio je Aćimović.  

Korisnici CarGo Batlera sada mogu sa 50% popusta da probaju najbolju bakinu sarmu iz Sarma bara, pravi srpski roštilj iz restorana Skara ili orijentalne specijalitete iz Tamam Kebaba.

CarGo
CarGo
Foto: CarGo

Da u Sarma baru znaju šta je pravo "sarmoljublje" pokazuje i to što je svaka sarma pripremljena od najboljeg komada mesa, brižljivo zamotana i kuvana na pravom Smederevcu kako bi zdrava, domaća hrana stigla do svakog Batler korisnika u najkraćem mogućem roku.

Kako navode iz Batlera, za ljubitelje turskih specijaliteta tu je Tamam Kebab koji te sa tradicionalnim ukusima vodi u Istanbul. Pored toga, pruža i inovativne kebabe sa otopljenim sirom i pilećim batakom, kao i nove specijalno osmišljene ukuse humusa i rolovanog kebaba. 

Oni koji vole roštilj prepoznaće po mirisu i ukusu pravi srpski roštilj iz restorana Skara, gde ima dovoljno mesa za celo društvo kroz box pakete, ali preporučuju ostavljanje mesta u stomaku i za slatkiše koje su pripremili. 

Iz Batlera dodaju da svakodnevno raste broj restorana i da trenutno 400 restorana nudi svoje specijalitete članovima Udruženja CarGo, kao i da je cilj da u narednih mesec dana bude uposleno još ljudi kroz otvaranje novih brendova.

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd