fbpx
Skip to main content
tatin sin

DA LI TE JE BAR MALO SRAMOTA? "Ćaletov sin" posle skandala sa zlatnim poršeom DEMOLIRAO garažu beogradskog tržnog centra (VIDEO)

Foto: TikTokPrintscreen/nikolakeljanovicKelja
Skandal za skandalom.

Nikola Keljanović Kelja, u javnosti poznatiji kao "Ćaletov sin" ponovo je podigao buru u javnosti. Mladić od dvadesetak godina privukao je pažnju neverovatnim rasipništvom, skupim automobilima, bahaćenjem, porocima... To i deli sa svojim pratiocima na mrežama.

Ovoga puta otišao je i korak dalje. Objavio je snimak gde se vidi kako sa svojim prijateljem demolira garažu u jednom beogradskom tržnom centru

Nizali su se komentari - od onih kako je "car" i "čim se upali kamera diže tri prsta" do toga da će opet završiti u policiji i pitanja da li ga je zbog ovog što radi bar malo sramota? Naravno, mnogi su se i zapitali - gde je čuveni porše? 

- Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja "završiću fakultet, biću obrazovan". Koga boli uvo?! (smeh) Realno, samo lova, kola i tako dalje - ispričao je Keljanović jednom prilikom za "Balkan info".

Podsetimo, Nikola je došao u žižu javnosti kada je prošle godine slupao tatinog zlatnog "poršea panameru" i time se pohvalio na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ovaj momak ironično je poručio "Ubiće me ćale", a onda je snimio svog razlupanog "poršea" uz komentar "Biće bolje".

Nikola Koljanović
Foto: Instagram/Printscreen/nerad_tips

Takođe je nedavno priznao da je on pozvao na masovno skidanje albanskih zastava sa bandera na više lokacija u Beogradu. 

Svakako da ovaj mladić uspeva u svojoj nameri da privuče pažnju, ali moramo da naglasimo da je ovo propagiranje pogrešnih vrednosti. 

Ponosan je na svoj stil života - mega žurke, lake žene, dobra kola, a ovaj momak ističe i da je to "san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti".

"Ćaletovog sina" na društvenoj mreži Instagram prati skoro 300.000 ljudi, dok na TikToku ima njih 87.000.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
4 Beograd