fbpx
Skip to main content
Ordinacija Viva

Dame, vodite računa o svom intimnom zdravlju! Na ovom mestu se sreću STRUKA i POVOLJNOSTI (FOTO)

Foto: Facebook/ginekoloskoakuserskaordinacijaVIVABJK
Dobra vest za građane Zemuna

Intimno zdravlje žene krhko je i prioritetno. Zahteva posebnu negu, savet i nadzor stručnjaka. U prelaznom periodu jesen-zima, u susret zahlađenju, snegu, mrazevima i ledenim kišama, podložno je narušavanju, zbog čega zahteva posebne mere opreza. U onom gorem slučaju, u kojem preventiva zakasni, lekari su tu da reše problem.

Iz OVE škole pravo u SVET! A ono što učite, plaćate na popustu! (FOTO)

U takvim slučajevima, blagotvorno dejstvo na pacijenta ima i spoznaja o obučenosti onoga u čije ruke prepušta svoje lečenje. Ono što bi neke moglo dodatno motivisati jesu povljnosti lekarskih usluga. Specijalistička ordinacija iz oblasti ginekologije i akušerstva "Viva" nudi popust od deset procenata na sistematski ginekološki pregled i ultrazvuk kolor dopler.

Američki fudbal i u Srbiji! A na ovoj adresi i potpuno BESPLATNO! (FOTO)

Ova povoljnost rezultat je saradnje Gradske opštine Zemun sa partnerima na projektu Moja zemunska kartica. Reč je o partnerstvu nastalom sa ciljem da se građanima Zemuna koji su korisnici kartice olakša plaćanje roba i usluga.

► Ostale fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelice

  •  

  •  

  •  

Spisak svih partnera na projektu, među kojima je i Ordinacija "Viva", pogledajte klikom OVDEa ostale informacije o ponudi ove ordinacije saznajte pozivom na 011/3167021 ili lično na adresi dr Nedeljka Ercegovca 34a u Zemunu.

Važno obaveštenje za sve vatrene navijače: Ovaj klub iz Zemuna deli karte za utakmice! (FOTO)

Ordinacija Viva je privatna medicinska praksa specijalizovana za dijagnostiku i lečenje iz oblasti ginekologije. Postoji od 2004. godine. Pruža kompletne usluge dijagnostike iz oblasti ginekologije, ginekološke onkologije, perinatologije i rane dijagnostike genetskih anomalija ploda i laserske intervencije. Stručni tim iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo i zavidne rezultate ostvarene u dijagnostici i lečenju iz oblasti ginekologije.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Fog
-1 Beograd