Utorak 19. mar 2024.
Autobus

Deda ušao u beogradski autobus, izvadio PE*NIS, pa se trljao o devojke: Kada je otkriven počeo da PRETI

Foto: Profimedia
Kratka i istinita horor priča zvučala bi ovako:

Deda u plavoj košulji ušao kod Brankovog mosta u gradski autobus i izvadio polni organ, pa njime počeo da se trlja o devojke. Sve se dešavalo na liniji 75, a u blizini Studentskog grada. Kada su videli da zlostavlja devojke, grupa mladića ga je izvređala, a on je odgovorio tako što je počeo da im preti.

Našao GNEZDO STRŠLJENOVA u kući! Pitao ŠTA DA RADI: Stvar je bila ozbiljna, a onda mu pomenuli taštu i jednu flašu piva!

Grad u kome žive Beograđani, a među njima nema Srba: Beograd ima BRATA BLIZANCA, ovo malo ljudi zna, a evo i ZAŠTO

Nakon što su isti mladići ovu informaciju podelili sa kolegama na Fejsbuk grupi "Studenti beogradskih univerziteteta", oglasili su se i drugi koji su doživeli isto, u drugim autobusima, sa istim starijim muškarcem.

- Jao, videla sam ovog idiota prošle nedelje u 43. Bio pun bus i on stajao uz mene sve vreme. Prvo je gledao da bude uz mene, iako je bilo mesta u autobusu da se ne pribija uz mene. A posle je krenuo malo-malo pa se okreće tako da mu penis bude uz mene i još osećam njegov pogled odozgo. Još kad sam ga pogledala, on se sve nešto kao smeška - napisala je jedna devojka u komentaru ispod fotografija.

Miholjsko leto u prilog vozačima: Čekanja za teretnjake na GRANIČNIM PRELAZIMA

- Ja se prvo udaljavala od njega. Posle kad sam se gotovo nabila uz nekog lika i nisam imala gde, ja poludela i kažem: "Je l' možete da se ne pribijate uz mene" ili tako nesto, više se ne sećam. A on se kao krenuo vaditi kako je gužva, ovo, ono. Posle stanicu-dve je izašao. A videla sam ga ponovo juče, ali nisam bila sigurna je li to on, dok sad ne videh ovu sliku. Isto u 43. je bio - dodala je.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd