fbpx
Skip to main content
GO Zemun

Dobrodošli na ''DRAGAN MANCE KUP 2021''

Foto: GO Zemun
Ovim turnirom organizatori žele da održe sećanje na tragično stradalog sportskog asa Dragana Mancea, ali i da deci omoguće da se druže i takmiče na najvišem nivou.

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun u okviru Međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala od 18. do 20. juna u Sportskom centru ''Partizan-Teleoptik'' održaće se peti po redu ''Dragan Mance Kup 2021'' za dečake uzrasta od osam do 12 godina.

-Poznato je da opština Zemun poklanja veliku pažnju sportu, te je prepoznala potrebu da podrži ovu jedinstvenu manifestaciju sa najvišim standardom u Evropi. Očekujemo veliki broj ekipa iz cele Evrope. Nadam se da ćete prihvatiti naš poziv i da ćemo svi zajedno biti ponosni što učestvujemo u ovakvoj fudbalskoj manifestaciji- pozvao je ekipe da se odazovu i prijave za učešće u kupu predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

Ovim turnirom organizatori žele da održe sećanje na tragično stradalog sportskog asa Dragana Mancea, ali i da deci omoguće da se druže i takmiče na najvišem nivou. Značaj ovog turnira dokazuju prethodne godine kada se na turnir odazivalo i više od 188 ekipa iz 14 država.

GO Zemun
Foto: GO Zemun

Više informacija o organizaciji turnira: www.decijifudbalskifestival.rs i facebook Dragan Mance Cup.

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
6 Beograd