Utorak 19. mar 2024.
CarGo

DRAMA U BEOGRADU! 20 kola interventne oduzima vozilo CarGo, na ulici PRAVI HAOS (FOTO)

Foto: CarGo
Stigla Hitna pomoć

Više od 100 članova udruženja građana CarGo u akciji nenasilnog otpora tokom nelegalnog pokušaja oduzimanja automobila jednog od članova Udruženja, selo je na pod i okružilo pauk. 

CarGo
Foto: CarGo

Na lokaciji se nalazi više od 20 policijskih jedinica koji su u potpunosti blokirali Bulevar Mihaila Pupina, celom dužinom od ulaska u poslovni centar Ušće pa sve do raskrsnice sa Bulevarom umetnošću.

Upravo se po nalogu policije postavlja automobil CarGo na pauk.

CarGo
Foto: CarGo

Pokušaj oduzimanja vozila članu Udruženja CarGo bez rešenja inspektora, bez zapisnika o oduzimanju, saobraćajni inspektor nije na terenu, te ovaj čin predstavlja protivzakonito oduzimanje vozila.

- Saobraćajna inspekcija je propustila interventnoj brigade da radi njihov posao što je direktno kršenje zakona i Ustava ove zemlje - istakao je predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić.

CarGo
Foto: CarGo

Upravo se na Novom Beogradu okupilo više od 500 članova Udruženja CarGo i građana kako bi sprečili nasilno oduzimanje vozila, a stiglo je dodatno policijsko pojačanje, tu su i marice.

- Beograd večeras liči na Medeljin. Ovo je sramota. Stigla je i marica, valjda pripremljeni da hapse ljude iz CarGo-a - istakao je predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd