fbpx
Skip to main content
JKP

Ekipe "Parking servisa" čiste sneg: Veliki broj radnika i vozila na terenu

Foto: Promo
Zimska služba JKP "Parking servis" Beograd spremno je dočekala  zimske padavine, koristeći raspoložive resurse, ljudstvo i mehanizaciju. Snežni pokrivač uklanja oko 200 radnika ovog Preduzeća i 4 multikar vozila sa specijalnom opremom.

Tokom jutra, kao deo komunalnog sistema grada Beograda, ekipe "Parking servisa" nastavile su  da uklanjaju snežni pokrivač na prilazima garažama i parkiralištima, ali i sa javnih površina.

JKP
Foto: Promo

Direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković istakao je da su svi ulazi i izlazi na 26 parking objekata očišćeni i da se redovno  održavaju prohodnima.

- U okviru zajedničke akcije Zimske službe grada Beograda i drugih komunalnih preduzeća, "Parking servis" je angažovao oko 200 radnika po smeni, koji su raspoređeni u nekoliko ekipa. Radnici našeg preduzeća, osim javnih garaža i parkirališta, čiste trotoare u Resavskoj, Pasterovoj, Tiršovoj, Svetozara Markovića, Njegoševoj, Molerovoj i Krunskoj ulici, a učestvuju i u uklanjanju snega na Trgu Nikole Pašića i Andrićevom vencu. Dve ekipe zadužene su za uklanjanje snega sa rezervisanih parking mesta. Kako bi se sprečilo stvaranje debljeg snežnog pokrivača i proklizavanje, na očišćena parking mesta i prilaze parking objektima posipa se so i do sada je potrošeno oko 10 tona, izjavio je Čupković.

JKP
Foto: Promo

Mehanizacija "Parking servisa" radi u tri smene, a u slučaju novih snežnih padavina određene su i dežurne ekipe za čišćenje snega sa parkirališta i javnih površina.

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd