fbpx
Skip to main content

Evo kako je Bugarin POSLE 450 KILOMETARA našao SPAS u garaži na Obilićevom vencu u Beogradu!

Nakon 450 pređenih kilometara našao rešenje...

Bugarski državljanin koji je juče iz svoje zemlje krenuo ka Beogradu, posle 450 pređenih kilometara, konačno je u garaži „Obilićev venac“ rano jutros pronašao punjač i napunio svoj električni automobil marke „tesla“.

Anatolij iz Bugarske je prema sopstvenim rečima „jedva stigao do Beograda i tu pronašao spas u garaži na Obilićevom vencu“. Bugarin je prošao kroz nekoliko gradova u Srbiji, gde nije pronašao punjače i već je bio zabrinut da li će moći da nastavi dalje put, jer njegov automobil nema drugačiji pogon. On je pohvalio Parking servis zbog uvođenja ove usluge, a svoje zadovoljstvo je izrazio i preko aplikacije koju koriste vozači elektičnih automobila.

Anatolij je u aplikaciji „plugshare“, koja se koristi kao svojevrstan vodič, onosno mapa gde se nalaze električni punjači, postavio sliku svog automobila koji je punio od 8 do 12 časova i podelio svoje iskustvo u garaži Obilićev venac.

Tu priliku odmah je iskoristio i Domagoj Lisičak iz Zagreba, koji je baš preko nje saznao za punjače na Obilićevom vencu i odmah zauzeo slobodno mesto, gde priključio svoju „bubu“. Buba je oldtajmer iz 1974, a pre nekoliko godina je prepravljena za korišćenje na elektični pogon.

 

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd