Skip to main content
Celu familiju popeo na skuter

(FOTO) "POLAKO SE PRETVARAMO U INDIJU" Neverovatna scena u Beogradu - čovek celu porodicu popeo na SKUTER

Foto: 192.rs
Opasna vožnja u Beogradu

Saobraćaj u Indiji je poseban doživljaj i noćna mora svakog vozača. Ogromne gužve na ulicama, kolone u kojima se smenjuju prepuni autobusi, automobili, rikše i motori na kojima se neretko prevozi cela porodica, umesto samo vozača i njegovog saputnika.

Upravo u jednu takvu scenu korisnici interneta su smestili beogradsku porodicu, videvši kako se prevoze Mirijevskim bulevarom.

Na fotografiji koja je osvanula na Instagramu vidi se muškarac koji upravlja motorom, dva dečaka koja stoje između njega i volana i, kao poslednji putnik, žena koja sedi iza njega.

Korisnicima Instagrama je ova fotografija odmah "upala u oči" zbog broja putnika, ali i činjenice da niko osim vozača nema kacigu na glavi.

"Najvažnije je da je on stavio kacigu a to što deca nemaju žalosno u šta se ovaj narod pretvorio", "Polako se pretvaramo u Indiju", "Bitno da je sebi stavio kacigu", pisali su korisnici.

Nizali su se osuđujući komentari sa apelima da bi vozača zbog ovog poteza trebalo uhapsiti i oduzeti mu vozačku dozvolu, a bilo je i onih koji su na šaljiv način pokušali da ga opravdaju.

"Živimo na Balkanu ovo je normalno skoro",

"Pa velika porodica, kako će drugačije",

"Poskupio benzin...karavana zamenio za skuter", pisali su ostali.

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd