fbpx
Skip to main content
JKP "Gradksa čistoća", kabasto smeće

TRADICIJA DUGA 16 GODINA! BESPLATNA USLUGA ZA BEOGRAĐANE: JKP "Gradska čistoća" i ovaj vikend odvozi kabasti otpad

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
JKP "Gradska čistoća" svakog prvog vikenda u mesecu odvozi kabasti otpad

Besplatno odvoženje kabastog otpada svakog prvog vikenda u mesecu je tradicionalna akcija JKP "Gradska čistoća", a ima za cilj unapređenje kvaliteta životne sredine naših sugrađana.

JKP "Gradksa čistoća", kabasto smeće
JKP "Gradksa čistoća", kabasto smeće
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Tokom te akcije sugrađani mogu ostaviti belu tehniku i stari nameštaj pored njima najbiližih kontejnera, nakon čega je potrebno da obaveste pogon JKP "Gradska čistoća" opštine kojoj pripadaju o tačnoj lokaciji.

Akcija važi samo za fizička lica, dok pravna lica tu uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati po izuzetno povoljnim cenama.

Prema rečima Marije Milošević iz preduzeća JKP "Gradska čistoća" već se više od 16 godina ova akcija besplatnog odnošenja kabastog otpada sprovodi tradicionalno svakog prvog vikenda u mesecu.

Marija Milošević
Marija Milošević
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Tako će biti i ovog vikenda i svi sugrađani koji imaju nepotrebne kabaste stvari mogu ih izneti do najbližeg kontejnera ili bar ispred svojih dvorišta ako govorimo o sugrađanima koji žive u domaćinstvima sa individualnom izgradnjom - rekla je Marija Milošević.

Sve što je potrebno je da sugrađani iznesu svoj nepotrebni kabasti otpad i ekipe JKP "Gradska čistoća" će u veoma kratkom roku biti na terenu da ga odnesu.

- Svi sugrađani koji imaju veće količine kabastog otpada mogu se javiti našem pozivnom centru koji je dežuran svakog prvog vikenda u mesecu od 07 do 14 časova na besplatan broj telefona 0800-000-807 kako bi rekli na koju lokaciju i u kom vremenskom intervalu će ostaviti svoj kabasti otpad, kako bi naše ekipe izašle na teren. Apelujemo na sve sugrađane da iskoriste ovu besplatnu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama - rekla je Marija Milošević iz preduzeća JKP "Gradska čistoća".

Sve informacije o cenama i uslugama Gradske čistoće dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd