fbpx
Skip to main content
Foto: Profimedia

Radovi u Bloku 42: Promenjene trase gradskih linija

Foto: Profimedia
Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta.

Zbog radova na izgradnji prilaznih saobraćajnica autobuskoj stanici u ulici Antifašističke borbe, na delu od ulice Jurija Gagarina do Bulevara Milutina Milankovića, koje izvodi "Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda", u periodu od četvrtka 01.10. od 16:30 časova do 20.11.2020. godine, važiće sledeći režim rada autobuskih linija javnog prevoza:

  •  Vozila sa linije 94, u smeru ka Resniku, se vraćaju na redovnu trasu: Bulevar Milutina Milankovića - Antifašističke borbe - Jurija Gagarina,...; u smeru ka Bloku 45, saobraćaće i dalje izmenjenom trasom: Most na Adi - Jurija Gagarina - Marka Hristića - Đorđa Stanojevića - Bulevar Milutina Milankovića - Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom.
  •  Vozila sa linije 95, u smeru ka Bloku 45, se vraćaju na redovnu trasu: Milentija Popovića - Bulevar Milutina Milankovića - Antifašističke borbe,..; u smeru ka Borči, saobraćaće i dalje izmenjenom trasom: Jurija Gagarina - Bulevar Milutina Milankovića - Milentija Popovića i dalje redovnom trasom.

Stajališta:

I dalje su ukinuta stajališta:

- "Blok 42" i "Železnička stanica Novi Beograd" u smeru ka Bulevaru Milutina Milankovića za linije 94 i 95;
- "Milutina Milankovića" u smeru ka Bloku 45 za liniju 94;
- "Milutina Milankovića" u smeru ka Borči za liniju 95.

Uspostavlja se redovno stajalište "Blok 42" u smeru ka Bloku 45 za linije 85, 89 i 95, kao i za noćnu liniju 601N.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta.

Od ponedeljka 05.10.2020. godine od 12:00 časova:

U sklopu izmene režima rada linija javnog prevoza u ulici Antifašističke borbe, na delu od ulice Jurija Gagarina prema Bulevaru Milutina Milankovića (do ulaza u OTC "Novi Beograd"), i zbog zauzeća dve saobraćajne trake u ulici Jurija Gagarina (smer ka Bloku 45) na delu od
silaska sa Mosta na Adi do ulice Antifašističke borbe, u periodu od ponedeljka 05.10. od 12:00 časova do 20.11.2020. godine, operativno se menja režim rada linije 94 na sledeći način:

  • u smeru kretanja ka Bloku 45, umesto ulicom Jurija Gagarina vozila saobraćaju na sledeći način: Most na Adi - Bulevar Heroja sa Košara - silazna rampa na ulicu Antifašističke borbe - Antifašističke borbe - Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom.

U smeru ka terminusu Resnik /Edvarda Griga/ linija radi u redovnom režimu.

Stajališta:

- Ukinuto je stajalište "Blok 42" u smeru ka Bloku 45

Vremenska prognoza
Clear sky
0 Beograd