fbpx
Skip to main content
autobus na ulici

IZMENE U GSP-u: Ove linije saobraćaju drugim trasama

Foto: Profimedia
Trase se menjaju zbog radova na putevima.

Brojne trase autobuskih i tramvajskih linija biće izmenjene ovih dana zbog radova u Karađorđevoj, Ulici Milorada Draškovića, Kralja Milutina, ali i biciklističke trke za osobe sa invaliditetom od Ušća do Trešnjinog cveta.

Linije 15, 27E, 35, 43, 60, 84, 704, 706, 707 izmenjene 24. i 25. septembra

Povodom održavanja međunarodne biciklističke trke za osobe sa invaliditetom ”Evropski kup” 2016. sutra od 9.30 do 14.30 sati i prekosutra od 9.30 do 13.30, doći će do zatvaranja saobraćaja u ulicama Ušće i Bulevar Nikole Tesle, od Bulevara Mihaila Pupina do Ulice Trešnjinog cveta.

Dvoje ljudi u autobusu
Foto: Profimedia

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Džona Kenedija, u smeru ka Zemunu, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Džona Kenedija. U suprotnom smeru navedene linije će se na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjinog cveta kretati ulicama Bulevar Mihajla Pupina i Trešnjinog cveta.

Vozila sa linija br. 27E, 35 i 43 će se, u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd (Blok 20).

Linija javnog prevoza 60 će u vreme održavanja trke saobraćati u smeru ka okretnici “Novi Beograd-Toplana” trasom: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put-Brodarska i dalje redovnom trasom.

U povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Tramvaji 2 i 11 ne saobraćaju od noćas do ponedeljka

Tokom izvođenja radova na pregledu i popravci tramvajskih šina za vikend u Karađorđevoj ulici, u zoni kod Ulice Hadži Nikole Živkovića tramvajske linije broj 2 i 11 se ukidaju.

Uspostavlja se privremena tramvajska linija 2L na relaciji: Pristanište – Dorćol – Vukov spomenik – Trg Slavija – Glavna železnička stanica – Gospodarska mehana, kao i privremena autobuska linija 2A na relaciji Dorćol (SRC “Milan Muškatirović”) – Savski trg, koja će saobraćati sledećom trasom: Dorćol (SRC “Milan Muškatirović”) – Tadeuša Košćuška – Pariska – Karađorđeva – Savski trg. Vozila će promenu smera vršiti sistemom sledećih ulica: Savska – Miloša Pocerca – Sarajevska – Nemanjina

Linije autobusa 42, 56, 59, E2 i 56N izmenjene do 29. septembra

Zbog radova popravke dilatacionih spojnica doći će do zatvaranja saobraćaja u Ulici Milorada Draškovića, od Ulice Rasinske do Ulice Nićifora Ninkovića (autobuska okretnica) u periodu od danas do 29. septembra.

Vozila sa linije javnog broj 42 saobraćaće u oba smera izmenjenom trasom na delu od raskrsnice ulica Milorada Draškovića – Rasinska do terminusa “Vidikovac” sledećim saobraćajnicama: Milorada Draškovića, Georgija Ostrogorskog, Oplenačka, 11. krajiške divizije, Patrijarha Joanikija do terminusa “Vidikovac” pod oznakom 42L.

UKOLIKO NAIĐETE NA OVAJ AUTOMOBIL OBRATITE PAŽNJU: Na njemu stoji jedno zanimljivo obaveštenje (FOTO)

Vozila sa linija 56 i 59 saobraćaće izmenjenom trasom na delu od raskrsnice ulica Milorada Draškovića – Rasinska sledećim saobraćajnicama: Milorada Draškovića, Rasinska, Dimitrija Vučenova, 17. oktobra, Oplenačka, 11. krajiške divizije i dalje redovnim trasama do Zelenog venca i Slavije pod oznakama 56L1 i 59L.

Vozila sa linija E2 i 56N će se kretati istom trasom kao i linije 56L1 i 59, dalje linija E2 ulicom 11. krajiške divizije, dok će 56N voziti preko Oplenačke ulice ka Ibarskoj magistrali.

Vozila sa linija 56L1 i 59L koristiće stajalište “11. krajiške divizije”, koje u postojećem režimu koriste vozila sa linije 42 u smeru prema Slaviji, kao terminusno stajalište za čekanje vremena polazaka.

Linija 24 izmenjena do 1. oktobra

Tokom izvođenja radova na na toplovodnoj mreži u Ulici Kralja Milutina u zoni raskrsnice sa Ulicom Krunskom u Beogradu do 1. oktobra vozila sa linije 24 će u smeru ka Trgu Nikole Pašića, na delu od raskrsnice ulica Beogradske i Njegoševe do raskrsnice ulica Bulevar kralja Aleksandra i Desanke Maksimović saobraćati Beogradskom ulicom i Bulevarom kralja Aleksandra. U suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd