fbpx
Skip to main content
Bus

IZMENE U PREVOZU: Radovi u Cara Dušana menjaju trase dve dnevne i četiri noćne linije

Foto: Profimedia
Strpljenje

Zbog radova na rekonstrukciji i uređenju ulica Džordža Vašingtona i Cara Dušana na Dorćolu, kao i na raskrsnici Džordža Vašingtona s Bulevarom despota Stefana ka Pančevačkom mostu, od danas do 7. novembra će doći do promena trasa više linija gradskog prevoza, saopšteno je iz Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Na delu Ulice Džordža Vašingtona od Takovske do Skadarske ulice, kao i na raskrsnici sa Bulevarom despota Stefana, radiće se od danas do 7. novembra, a u Cara Dušana od Skadarske do Francuske od 9. avgusta do 7. novembra, zbog čega će biti izmenjene trase linija 5A i 79, precizira se u saopštenju.

Od danas do 8. avgusta autobusi na ove dve linije voziće sledećim trasama:

AKO STE PARKIRALI U KARNEGIJEVOJ PROVERITE GDE VAM JE AUTO: Pala je fasada pravo na parkirane automobile!

AKO STE PARKIRALI U KARNEGIJEVOJ PROVERITE GDE VAM JE AUTO: Pala je fasada pravo na parkirane automobile!

SKLANJAJU SE GRAFITI SA ZGRADA: Grad Beograd će izdvojiti MILION I PO EVRA!

SKLANJAJU SE GRAFITI SA ZGRADA: Grad Beograd će izdvojiti MILION I PO EVRA!

KLIME PONOVO NISU UKLJUČENE: Napisane tri kazne u gradskom prevozu od po 150.000 DINARA!

KLIME PONOVO NISU UKLJUČENE: Napisane tri kazne u gradskom prevozu od po 150.000 DINARA!

Autobusi na liniji 5A će saobraćati od SRC "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu kroz Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Francuskom, Braće Jugovića, Dečanskom, preko Trga Nikole Pašića i Bulevara kralja Aleksandra do Vukovog spomenika.

Autobusina liniji 79 će saobraćati od SRC "Milan Gale Muškatirović" kroz Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Bulevar despota Stefana, Cvijićevu, Dimitrija Tucovića i dalje redovno.

Autobusi 5A će i nakon toga, do 7. novembra, poštovati navedene izmene, a autobusi na liniji 79 će saobraćati od SRC "Milan Gale Muškatirović" preko Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Venizelosove, Poenkareove, Cvijićeve, Dimitrija Tucovića i dalje redovno.

Noćni prevoz

Zbog radova u ovim ulicama biće izmenjene i trase četiri linije u noćnom prevozu. Autobusi na linijama 27N, 32N i 304N polaziće sa Trga republike sa stajališta za dnevnu liniju 27, i voziće sledećim trasama:

Autobusi na liniji 27N voziće kroz Braće Jugovića, Dečanskom, Bulevara kralja Aleksandra, Ruzveltovom i dalje redovno.

Beograd
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Autobusi na liniji 32N voziće u oba smera kroz Braće Jugovića, Dečanskom, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltovom i dalje redovno.

Autobusi na liniji 304N voziće ka Ritopeku ulicama Braće Jugovića, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Takovska i dalje redovno, dok će u smeru ka Trgu republike saobraćati Svetogorskom, Makedonskom, Braće Jugovića i Francuskom.

Autobusi na liniji 401N saobraćaće u oba smera kroz Cara Dušana i Francusku preko Trga republike (stajalište za dnevnu liniju 96), Dečanskom, preko Trga Nikole Pašića i Bulevar kralja Aleksandra do Beogradske i dalje redovno.

Da li će Ramuš Haradinaj biti osuđen za zločine nad Srbima?

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
27 Beograd