fbpx
Skip to main content
pijaca

Izmenjeno radno vreme pijaca u Beogradu: Ovako će sada raditi

Foto: Profimedia
Obavestite se na vreme

Promena radnog vremena JKP „Gradskih pijaca“ se sprovodi u skladu sa Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja i Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije koje je Vlada Republike Srbije donela u cilju suzbijanja epidemije izazvane korona virusom COVID 19.

JKP „Gradske pijace“ kao društveno odgovorno preduzeće, obaveštava javnost da će shodno donetim merama u cilju suzbijanja širenja virusa korona, pijace koje se nalaze u sistemu preduzeća, a u zatvorenom su prostoru, prestati sa radom, dok je na teritoriji Republike Srbije proglašeno vandredno stanje, počev od ponedeljka 23. marta. To su pijace „Palilula“ i pijaca TC „Novi Beograd“. Maksi koji se nalazi u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ radiće od 08:00 do 15:00 časova.

Pijace koje se nalaze na otvorenom prostoru, a u sistemu su JKP „Gradskih pijaca“ u toku vandrednog stanja radiće po izmenjenom režimu, odnosno tri dana u nedelji, četvrtak, petak i subota u periodu od 08:00 do 15:00 časova, počev od 23. marta 2020. godine, a sve u cilju da svim građanima na teritoriji grada Beograda omogući snabdevanje svežim, kvalitetnim i zdravim namirnicama.

Gradske pijace još jednom apeluju na sve građane da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije, radi suzbijanja širenja virusa korona.

O svim eventualnim izmenama javnost ćemo blagovremeno obavestiti.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-1 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19